ASTD2014: een eerste bericht van een “First Timer”

Mijn eerste ASTD ever..  Ik ben omringd door fanatieke ASTD bezoekers, die vol enthousiasme klaar staan het programma in te duiken. We whappen alom met de delegatie leden. Geestig hoe zo’n tool high impact wordt om contact met elkaar te hebben. De eerste Early birds- berichten begonnen om 5 uur vanochtend al binnen te stromen. Niet van mij.. ik had mijn melatonine tabletjes bij me en die werkten prima. Zzzz.

Boeiend gebeuren hoor zo’n conferentie. Want hoe bepaal je waar je heen gaat? Tips van anderen volgen? De PR machine van ASTD volgen? Grote namen volgen? Allemaal mogelijk..

Ik merk dat ik naar binnen keer om te bepalen welke thema’s voor mij nu van echt belang zijn. Waar zijn we in ons werk mee bezig, wat zijn de thema’s van de toekomst? Maar ook vooral.. van welke onderwerpen krijg ik energie?

En zo heb ik, in een werkelijk heel handige ASTD app, een mooi programma ingericht. Volle bak. Dat wordt veel lopen.. Ook daar ben ik op voorbereid. Een handige tip van eerdere ASTD gangers..

Overigens eigenlijk wel bijzonder om te zien dat alle dagen vol zitten met “rationele” workshops. Geen aanbod van Yoga/mediatatie/Mindfulness.. Dat wordt de icecreambreak om even afstand te nemen. Een kans voor Learning Lane inbreng wellicht volgend jaar?

To be continued over de de “wows’ die ik hoop op te gaan doen komende dagen..

Corline van Reenen

 

0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account