Conversation is the single greatest tool in your organization (William O’Brien)…wat ik meeneem van de #LT2017

Dit jaar bezocht ik weer de Learning Technologies Conference 2017 in Londen. In dit blog reflecteer ik op wat ik gezien en gehoord heb. Wat er dit jaar voor mij uitsprong was de focus in veel sessies op vertrouwen en verbinding als belangrijke voorwaarden om te leren en te werken met technologie. Gebruik van technologie is geen issue meer, wel de gebruikers…..
Het begon al met de inleiding van Thimon de Jong, “Future change”. Hij benoemt de “trust transition” als een belangrijke trend. Hij ziet een verschuiving van vertrouwen op formele en institutionele organisaties naar vertrouwen op informele en persoonlijke contacten. Ik herken dat, als ik een restaurant zoek kijk ik ook naar de persoonlijke beoordelingen op een site als iens.nl. En zie ook de huidige verkiezingscampagnes waarin internettrollen een belangrijke rol spelen: veel zogenaamde volgers inzetten kan zomaar leiden tot veel druk op tegenstanders.

Lees verder…

Blog van Joke van Alten, vanAlten leren in bedrijf

0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account