Nieuwe Directeur NVO2: Yvette van Eenennaam

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Yvette van Eenennaam en ben medio april gestart als Directeur NVO2. In de eerste week had ik het genoegen om vele zeer gepassioneerde NVO2 leden en collega’s te spreken. Yvette van Eenennaam2

Eén van mijn drijfveren om deze rol op me te nemen is dat het HRD expertise gebied meer dan ooit in ontwikkeling is. Als beroepsvereniging kunnen wij een belangrijke speler zijn voor HRD professionals en organisaties. Ik kijk ernaar uit om samen met jou HRD binnen Nederland tot een nog hoger niveau te brengen en tevens klaar te maken voor het toekomstige speelveld.

Voor wie nieuwsgierig is: een introductie van mijn professionele achtergrond is makkelijk op LinkedIn te vinden. Veel leuker om te delen zijn de dingen die me in het dagelijks leven bezighouden… Yv Wordle

Mijn mailbox staat open om alle wensen, behoeftes en ideeën te ontvangen. Ik kijk ernaar uit om vele betrokken NVO2 leden te ontmoeten en samen het ‘Professionaliseren & Netwerken in het HRD landschap’ tot een nieuwe hoogte te brengen.

0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account