NVO2 is een club die inspireert

Mag je dit zomaar over jezelf zeggen? Maar natuurlijk, want niet wij maar júllie zeggen dit! NVO2 – dat is hét netwerk voor HRD-professionals in Nederland. Wij tellen 1200 enthousiaste leden, hebben een actief bestuur en drie bevlogen managers op het verenigingsbureau.

‘Inspirerend’ is het eerste woord wat opkomt bij de deelnemers als zij aan onze masterclass, workshop of event terugdenken. En zo ziet de word cloud er na de eerste helft van 2015 uit, zo’n twaalf bijeenkomsten verder:

nvo2 inspireert
Terug- en vooruitblikken
We hebben een aantal zeer mooie bijeenkomsten gehad. Laten we er een paar nog even noemen. De workshop over evalueren ‘Van evaluatie naar resultaat’, deze sessie herhalen we in september!, de praktijkdag ‘Anders leren en werken’ waarin teamleren en leercultuur centraal stonden. De speciale ALV – waarin Han Nichting afscheid nam en Stephan Obdeijn werd benoemd als nieuwe voorzitter – met als thema ‘Leren = werken aan de toekomst’, de workshop ‘Leerklimaat’ – georganiseerd door de HRD-werkgroep Zuid-Nederland, de ATD Conference in Orlando en tot slot de workshop ‘Deep Democracy’.

Wat komt er uit de evaluaties?
Jullie zeggen dat onze bijeenkomsten echt voldoen aan de verwachtingen (82%) en de inhoud van het programma is zeker toereikend (80%). Een resultaat om trots op te zijn!

Een aantal bijeenkomsten gingen niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Dit waren twee masterclasses over leiderschap en een workshop over generatieleren. Hoewel we vooraf vragen waaraan behoefte is – kan soms de timing net niet juist gekozen zijn. Of wellicht sluiten de thema’s toch onvoldoende aan? Wij horen graag van jullie dus kom input geven op de speciale ledenbijeenkomst op 21 september voor thema’s voor 2016.

Delen is vermenigvuldigen
In zo’n positief bericht willen wij graag onze dankbaarheid uitspreken naar onze enthousiaste leden. Wij lezen nl. terug in de evaluaties dat veel niet-leden worden getipt door een collega of vakgenoot op onze NVO2-activiteiten. Fijn dat jullie delen!

En hier gaat het om: samen – via dialoog – ervaren welke HRD thema’s actueel zijn. Of zo’n bijeenkomst aangrijpen om vakgenoten te ontmoeten en te netwerken. We lezen terug hoe belangrijk HRD-professionals dit vinden en dit bij NVO2 kunnen ontvangen.

Nog meer delen
Je gelooft het bijna niet maar er zijn HRD-professionals die nog geen lid zijn van NVO2. En daarom hebben wij een mooie zomeraanbieding bedacht: iedereen die lid wordt in juli of augustus betaalt maar €70 contributie voor de rest van 2015!

Actiecode: ZOMER-70

Tip gerust al je collega’s, vakgenoten, oud studie vrienden hierop.
Wij heten ze van harte welkom bij onze club!

0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account