Stephan Obdeijn nieuwe voorzitter NVO2

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van NVO2 heeft Stephan Obdeijn op 17 maart 2015 benoemd tot voorzitter. Obdeijn volgt Han Nichting op die 9 jaar de voorzittershamer heeft gehanteerd.

Sinds 2013 is Obdeijn bestuurslid van NVO2. Hij werkt als senior HRD adviseur bij EMC Performance in Groenekan. Na zijn studie Toegepaste Onderwijskunde in Enschede heeft hij 10 jaar in het HRD vak gewerkt. Daarna is hij ruim tien jaar werkzaam geweest als teammanager, business unit manager en operationeel directeur bij de KEMA en TNO.

Als bestuurslid van NVO2, en vanaf nu als voorzitter, wil Obdeijn samen met leden, NVO2 bestuur en bureau, de vereniging verder ontwikkelen tot dé plek waar HRD professionals zich kunnen ontwikkelen. Obdeijn: ‘Op pro-actieve wijze een bijdrage leveren aan een continue verbetering van ons vakgebied.’

Hoe en in welke vorm de vereniging dit de komende jaren gaat faciliteren is een uitdagend vraagstuk. ‘De wereld om ons heen, de behoefte van de HRD professional en de vraag vanuit organisaties waar de HRD professional in of voor werkt, verandert snel. Een uitdaging voor ons allen, waar we elkaar in de vereniging hard voor nodig hebben,’ zegt Obdeijn.

Stephan Obdeijn is 48 jaar, getrouwd en heeft drie dochters.

1 Comment
  1. Ger Driesen 2 jaar ago

    Beste Stephan,
    van harte gefeliciteerd! Ik wens je veel succes en plezier in deze nieuwe rol.Maak er wat moois van.

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account