UITNODIGING! Op zoek naar enthousiaste deelnemers, werk je mee?

Werk jij in een team en wil je ons helpen met jouw ervaringen? 

Voor een kort onderzoek zijn wij op zoek naar personen die onderdeel zijn van een team en ons daar meer over willen vertellen. Niets voor niets natuurlijk! Je krijgt na afloop een kort verslag van ons met de bevindingen en inzichten van jullie team waarin de elementen die voor (meer) verbinding zorgen worden uitgelicht. Als je daarna een cursus of coaching traject bij ons wilt volgen, krijg je maar liefst 25% korting.

Waar gaat het om?

In november – december 2014 willen wij een kort, kwalitatief onderzoek doen naar factoren die verbindend werken in teams. Vanuit een waarderend perspectief zijn wij op zoek naar ideeën en ervaringen.

“Hoe kan de samenwerking in een team zichtbaar worden in de kwaliteit van de diensten en producten die het team levert?”

Dit is de focusvraag van waaruit we ons onderzoek starten. We zijn benieuwd naar hoe jouw gedroomde samenwerking er uit ziet en welke aspecten daarvan al aanwezig zijn. We gaan op zoek naar verbindende elementen en naar die zaken waardoor je in een flow komt. Ook hebben we oog voor ‘spelbrekers’ en hoe het team en de teamleden daarmee omgaan.

Om het team beter te kunnen ‘plaatsen’, zullen we bijvoorbeeld ook vragen naar hoe de omgeving van het team eruit ziet, hoe het team georganiseerd is, wat de taken zijn van het team, welke talenten aan boord zijn, welke resultaten aanspreken, en welke veranderprocessen al afgerond of in gang gezet zijn….

Ook zijn we benieuwd of het team al online tools gebruikt, zoals een gezamenlijke ‘bibliotheek’ of iets anders.

Waarom en wie zijn wij?

Onder de naam nul100 (www.nul100.nl) werken wij vanuit het idee van verbindend samenwerken. Nul100 is het samenwerkingsverband van Gerdi Keeler en Suzanne Bakker. Wij verzorgen praktische workshops en adviezen voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van leer- en veranderprocessen in trainingen, werkbijeenkomsten, projecten en organisaties.

Onze kracht is de combinatie van praktijkervaring met leer- en veranderprocessen, ons aanstekelijke enthousiasme, onze kennis van behulpzame theoretische kaders, onze flexibiliteit en ons inlevingsvermogen. Hierdoor weten wij de verbinding te maken tussen de problemen van alledag en een effectieve aanpak die breed draagvlak geniet.

Tot nu toe hebben we gewerkt met mensen die onderdeel zijn van een team. Om een aantal ideeën te testen willen we nu graag in gesprek komen met teams in organisaties en netwerken en een aantal elementen die meer of minder tot verbinding leiden onderzoeken.

Wat doen we ermee?

Alle informatie die wij krijgen zullen we vertrouwelijk behandelen. We hopen in november ongeveer 10 tot 15 interviews te kunnen doen in verschillende organisaties. De geïnterviewden ontvangen in december een korte impressie van onze indrukken en inzichten. Voor een breder publiek, en natuurlijk met behoud van vertrouwelijkheid dus het onderzoeksmateriaal wordt geanonimiseerd, gaan we ook bloggen op onze website.

Werk je mee?

Als je in november anderhalf uur tijd kunt vrijmaken voor een interview met ons om over jouw team te vertellen, horen wij het graag! Wij zien wij jullie enthousiaste deelname graag tegemoet.

Je kunt ons bereiken per email of telefoon:

Gerdi Keeler gerdikeeler@gmail.com mobiel: 06-13 739 411

Suzanne Bakker smbakker@planet.nl mobiel 06-11 322 625

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de informatie die wij krijgen. Je krijgt na afloop een kort verslag van ons met de bevindingen van jullie team waarin de elementen die voor (meer) verbinding zorgen worden uitgelicht. Als je daarna een cursus of coachingstraject wilt volgen bij nul100.nl krijg je 25% korting.

0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account