Sessie Werkplekleren met Leertechnologie

NVO2 en CSS Breda werken samen om Werkplekleren met Leertechnologie in Nederland op de kaart te zetten. Daarom organiseren we in 2017 viermaal een sessie ‘Werkplekleren met Leertechnologie’.

Tijdens de sessie ervaar je op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt organisaties sterker te worden. Gedurende de middag worden nieuwe leerprincipes besproken en ervaren.

Je wordt meegenomen in de wereld van het nieuwe leren en ontwikkelen waarin volop gebruik wordt gemaakt van leertechnologie. In een interactieve sessie Beeldend Trainen ervaar je hoe een werksituatie wordt omgezet in een leersituatie door een betekenisvolle dialoog te voeren en kennisdeling te mobiliseren. Ook maak je kennis met een virtuele leeromgeving en krijg je inzicht in de ontwikkeling en ambities van je organisatie door een Teamscan uit te voeren.

De sessie duurt van 13.30 tot 17.00 uur en geeft zicht op de kansen en uitdagingen van Werkplekleren met Leertechnologie voor je organisatie.

Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt je hieronder alvast aanmelden.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2017
13:30 - 17:00

Locatie
Huize Voordaan

Categorieën


Reserveren


0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account