HAN Opleidingskunde Netwerkmarkt

HAN

De HAN Opleidingskunde Netwerkmarkt bij de HAN in Nijmegen (I/O gebouw) is een mooie gelegenheid om kennis te maken met opleidingskundige professionals én om studenten te werven voor toekomstige opdrachten.

Programma

Het programma bestaat uit twee delen. In de ochtend is er ruimte om je bedrijf of organisatie te presenteren en kennis te maken met professionals en studenten Opleidingskunde. Bekijk hier een beeldimpressie van de Netwerkmarkt van afgelopen jaar. Het middagprogramma is nieuw! Je kunt deelnemen aan één of twee korte workshops rond actuele opleidingskundige thema’s. De workshops worden verzorgd door studenten in samenwerking met hun docenten.

Welk thema heeft jouw belangstelling?

Met de workshops in de middag sluiten we graag aan op opleidingskundige vraagstukken die wellicht binnen je organisatie spelen. Daarom horen we graag welke thema’s er op dit moment in jouw organisatie actueel zijn en waar je graag meer over wilt weten. Je kunt je bijdrage eenvoudig doorgeven door te mailen naar Christel Vissers van HAN Praktijkbureau en Studio L&D.

We gebruiken je input om het programma voor de middag inhoudelijk vorm te geven. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Heb je vragen over de Netwerkmarkt? Laat het gerust weten! Dat kan per mail christel.vissers@han.nl of telefonisch (06) 55 21 89 70.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/02/2017
10:00 - 16:00

Locatie
HAN Opleidingskunde

Categorieën


0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account