Next Learning 2017: Agile Leren & Innoveren!

We hebben een bijzondere samenwerking met SBO: NVO2 neemt de Learning Circle Werkplekleren | 70-20-10’ op zich. Vanwege deze samenwerking betaal jij als NVO2-lid geen € 799,- maar slechts € 99,- voor deelname aan het congres inclusief playground. Dit is dus een korting van € 700,-!

Helaas zijn er geen tickets voor dit speciale tarief meer verkrijgbaar!

NVO2 leden kunnen nog wel gebruikmaken van de relatiekorting van € 200,- op het normale tarief a € 799,-. Dus je betaalt slechts € 599,-.

Ook relaties van NOV2 leden (collega’s en andere personen uit je netwerk) zijn voor dit speciale tarief van harte welkom! Klik hier om je aan te melden met de speciale korting (kortingscode 777SDNVO2Relatie).

Tijdens het jaarlijkse congres Next Learning op dinsdag 18 april 2017 hoor en ervaar je – samen met 700 andere learning professionals – alles over het (nieuwe) leren in organisaties. Dit event draait om jóuw leerrendement. Je bepaalt je eigen programma uit deze vijf thema’s:

Gepersonaliseerd leren

Leren op de werkplek – 70:20:10

Empower de lerende – DIY

Veranderend Learning Design

VUCA leren 

De keynotes zijn bekend: Donald Clark (Mindblowing technologies in learning to embrace), Karl Raats (De agile en creatieve medewerker – waar zit ‘de knop’) en Hans Bakker (HRD in de agile organisatie – transform or die?).

Het Next Learning Team verwacht als vorm van tegenprestatie een actieve deelname aan de Learning Circle Werkplekleren. Het doel is de stroom van kennis, ervaring en best practice over bedrijfsgrenzen heen verder op gang te brengen. Je hebt als HRD professional een voorbeeld rol hoe jij je professionaliseert en leert van anderen. Deze Learning Circle is een mooie kans om jouw kennis over werkplekleren te vergroten.

De Learning Circle zal voor Next Learning 2017 opgestart worden en ook tijdens en na het event zal er kennis uitwisseling plaatsvinden met als doel het jaarrond actief te houden. Meer informatie volgt.

Lees meer over de thema’s en keynotes van Next Learningnext-learning

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2017
09:30 - 18:30

Locatie
1931 Congrescentrum Brabanthallen

Categorieën


0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account