Workshop Implementeren van werkplekleren

Een praktische aanpak volgens de “5 Moments of Need” methodologie

Na deze workshop loop je naar buiten met een tastbaar concept voor een vernieuwde aanpak van een opleidingsvraag binnen jouw organisatie. We verwachten dat na deze workshop de handen jeuken om innovatie in Learning & Development in jouw organisatie te bewerkstelligen.

NVO2 heeft haar focus op Vernieuwing & Verbinding binnen het HRD speelveld. We bieden HRD professionals kennis en praktische toepassingen om de weg naar vernieuwing in te slaan. Xprtise is de samenwerking met NVO2 aangegaan om ons op gebied van Werkplekleren een stapje dichter bij de mogelijkheden te brengen.

De methodologie
De “5 Moments of Need” is een methodologie voor het analyseren en opzetten van opleidingsvraagstukken. De methode is ontwikkeld door Bob Mosher en Conrad Gottfredson. De methode geeft invulling aan het 70:20:10 principe.

De workshop
In de workshop besteden we aandacht aan de HOE vraag. We maken aan de hand van een met elkaar gekozen casus, begeleid door Janine van Zoest (Xprtise), een analyse door het inzetten van de modellen die met elkaar de “5 Moments of Need” methodologie vormen.

We gebruiken de onderdelen uit deze methodologie (Rapid Workflow Analysis en Critical Skills Analyses) om zo een Learning Experience and Performance Plan te creëren.

De casus zetten we op rondom Sales & Marketing. Er wordt daarbij vaak een concrete opleidingsvraag gesteld: ‘Hoe krijg ik de sales medewerkers van mijn organisatie effectiever aan het werk, waarbij zij hun sales targets behalen?’. We ontwikkelen met elkaar een werkplekleeroplossing rondom deze vraag, die je vervolgens vrij kunt vertalen naar de opleidingswensen binnen jouw bedrijf.

Voor wie
Voor deelnemers het vereist dat je een basis kennismaking hebt gehad met de “5 Moments of Need” methode via bijvoorbeeld één van onderstaande drie bronnen.

  • Workshop Werkplekleren van Bob Mosher op 5 oktober 2016 of 8 februari 2017 in Groenekan te hebben bijgewoond of
  • Actief lid van de Performance Support Community of
  • Het boek van Mosher & Gottfredson uitvoerig doorgenomen te hebben.

We vragen deze voorkennis zodat iedereen op hetzelfde niveau instapt en we snel de vertaalslag naar jouw praktijk kunnen maken.

Reserveer snel, want we hebben maar 20 plekken!

Bij annuleren vanaf 7 dagen vóór het evenement, zal geen restitutie plaatsvinden.
Ben je onverhoopt verhinderd? Een ander is in jouw plaats welkom.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/03/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Huize Voordaan

Categorieën


Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

0 Comments

Leave a reply

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account