Wat biedt het organisatielidmaatschap?

Het organisatielidmaatschap van NVO2 is voor alle HRD-medewerkers van één organisatie die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen in het HRD-vakgebied. Je kan kennis en ervaring uit wisselen in ons netwerk van 1100 vakgenoten, en hebt toegang tot andere organisaties. Het gaat erom om met elkaar en van elkaar te leren. Per jaar worden er verschillen thema’s opgepakt, waarvoor organisatieleden input kunnen leveren.

Het is ook voor HRD-gerelateerde onderwijsinstellingen mogelijk om organisatielid te worden. Klik hier voor meer informatie en de voordelen voor studenten die bij jouw opleiding of faculteit onderwijs volgen.

Kosten organisatielidmaatschap

Basis lidmaatschap         € 1.560,- met faciliteiten voor 5 medewerkers

Uitgebreid lidmaatschap 
Als de organisatie meer leden wil laten profiteren van het lidmaatschap wordt de volgende staffel gehanteerd (dus als meerkosten in rekening gebracht):

6 t/m 10 medewerkers         € 750,-
11 t/m 15 medewerkers         € 650,-
16 t/m 20 medewerkers       € 550,-
Meer dan 20 medewerkers  € 100,- per persoon

Wat biedt het organisatielidmaatschap?
 
Deelname aan activiteiten exclusief voor organisatieleden
De mate waarin de organisatieleden actief zijn, bepaalt hoeveel bijeenkomsten worden gerealiseerd. Het zijn er minimaal 2 en maximaal 4 per jaar.

De geplande data voor 2016:
12 januari 2016
24 maart 2016
23 juni 2016
3 november 2016

Aan het begin van elk kalenderjaar stellen de organisatieleden gezamenlijk de agenda vast voor de vier jaarlijks terugkerende bijeenkomsten, bijvoorbeeld:

 • Organisatieleden brengen een eigen case in, in de vorm van een best practice (kennis delen met andere organisaties)
 • Organisatie leden brengen een eigen case in de vorm van een vraagstuk (kennis meenemen voor andere organisaties)
 • Er wordt een expert uitgenodigd om een thema dat leeft bij de organisatieleden (samen kennis vergaren)

Deelname aan en/of bijdrage aan regionale netwerken en activiteiten

 • Deelname aan werkgroepen of intervisie (zelf te initiëren) of zelf themagroepen opzetten met andere leden.
 • Een bijdrage leveren door je expertise in te brengen , kennis te delen als spreker of facilitator bij regionale workshops of events.
 • Een bijdrage leveren aan het verzorgen van Ted Talks, webinars etc. (kennis brengen).

Deelname aan en/of bijdrage aan landelijk georganiseerde NVO2- en partneractiviteiten

 • 2 keer per jaar deelname aan de Algemene Ledenvergadering. Kijk hier voor de data in 2016.
 • 2 keer per jaar deelname van 5 personen aan een groot event van max. 2 dagdelen.
 • ATD kennisuitwisseling in Nederland: voor 5 personen toegang tot pre- en post meeting ATD. In 2016 op 11 februari en 13 september.
 • Algemene ledenkortingen op divers events van partners, zoals Next Learning Event en Dag van de Coach, met een maximum van 5 tickets.
 • Een bijdrage leveren door je expertise in te brengen, kennis te delen als spreker of facilitator bij landelijk georganiseerde workshops of events.

Deelname aan en/of bijdrage internationale activiteiten, waaronder de jaarlijkse NVO2-VOV delegatie ATD

 • Algemene ledenkortingen op diverse internationale events van partners, zoals het jaarlijkse Learntec Congres in januari en de EAPRIL Conferentie, met een maximum van 5 tickets
 • Deelname aan de jaarlijkse ATD delegatie: bij aanmelding voor de NL/BE delegaties, krijgen alle NVO2-leden korting op deelname aan het jaarlijkse internationale ATD E-learning congres in januari en de jaarlijkse internationale ATD Conference in mei.
 • Ondersteuning bij het inhoudelijk voorbereiden van de aanvraag voor een bijdrage als spreker bij het ATD congres 2017.

Toegang tot HRD vakliteratuur

 • 12 keer per jaar de digitale nieuwsbrief van NVO2 met nieuws en het actuele aanbod van activiteiten.
 • 4 keer per jaar het digitale tijdschrift TvOO (Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties)

De 5 ingeschreven medewerkers ontvangen 4 x per jaar het digitale Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties. Met daarbij, exclusief voor NVO2-leden, ook de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief van € 15,50 per abonnementsperiode, de papieren versie te blijven ontvangen. (4 uitgaven).

 • 8 keer per jaar het TvOO E-zine

De 5 ingeschreven medewerkers ontvangen 8 keer per jaar de E-zine, de digitale nieuwsbrief van Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties met actuele informatie, artikelen en een agenda met professionaliseringsactiviteiten. 

De organisatie ontvangt voor 5 personen een persoonlijke login voor Professioneelbegeleiden.nl waar men een permanente eigen bibliotheek van artikelen kan aanmaken, die men tegen zeer gereduceerd tarief kan opvragen. Dit geldt alle vakbladen van uitgeverij Kloosterhof: TvOO, Tijdschrift voor Coaching, Counselling Magazine, LoopbaanVisie, Examens, De Nieuwe Meso en Tijdschrift Positieve Psychologie.

Toegang tot en bijdrage aan het NVO2-netwerk
Voor 5 medewerkers ontvangt de organisatie een persoonlijke login voor Mijn NVO2, waar men andere leden kan benaderen en zoeken op regio, expertise en interesses.

Deze Mijn NVO2-omgeving biedt je als NVO2-lid toegang tot:

 1. Je persoonlijke Mijn NVO2 omgeving, waarin je je bij NVO2 geregistreerde persoonlijke gegevens kunt inzien en aanpassen: NAW- en financiële gegevens, soort lidmaatschap, wanneer je je hebt aangemeld en opgezegd, welke workshops, events etc. je bezoekt.
 2. Je persoonlijke E-portfolio omgeving in het HRD-register.
 3. De online community van NVO2. Hierin kun je:
 • Andere personen uit het netwerk met dezelfde interesses zoeken en benaderen.
 • Eigen (werk)groepen, communities vormen en vragen, kennis, artikelen, blogs delen.
 • Je kunt gerichte uitnodigingen gebaseerd op je profiel verwachten.
 1. En op langere termijn heb je hierdoor de keuze om je aan te melden voor de HRD kwaliteitsregistratie (in ontwikkeling).

Samenwerking met Universiteit & Hogeschool m.b.t. eigen onderzoeksvragen
NVO2 werkt samen met Universiteiten en Hogescholen. Middels de organisatieleden bijeenkomsten kom je met hen in contact. Je kunt je vraagstukken delen en ter plekke advies vragen. Je kunt tevens met hen afspraken maken over het uitvoeren van kortdurend of juist lang lopend onderzoek.

Kortingen vacatures en banners op HRDpipl
HRDpipl (spreek uit: HRD people) is dé vacature website binnen het vakgebied Human Resource Development in Nederland en Vlaanderen.

 • Werkgevers starten hier hun zoektocht naar HRD-professionals
 • HRD-professionals starten hier hun zoektocht naar vacatures
 • Studenten starten hier hun zoektocht naar stages in HRD

Als organisatielid kun je:

 • Gratis vacatures of stages plaatsen
 • Gratis banner (employer branding) plaatsen

Wie gingen je voor? 

Rabobank – ICM Opleidingen – Bureau Zuidema – Bezemer Kuiper – Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) – ROC Midden-Nederland -Savant Learning Partners – Politie Nederland – EMC Performance – ING – Efteling – Achmea – Rivas Zorggroep – Gemeente Groningen – Gemeente Rotterdam

Spelregels organisatielidmaatschap

 1. Er vindt geen restitutie achteraf plaats, indien de organisatie niet de gratis aangeboden activiteiten volledig heeft verzilverd.
 2. NVO2 bestaat uit leden en ook voor organisatieleden geldt: je haalt eruit wat je er zelf in stopt: ‘Voor en door leden’. We hopen op een actieve inbreng van je organisatie.
 3. Je kunt de 5 ingeschreven leden per jaar wijzigen (indien gewenst).
 4. Gedurende het jaar is het flexibel welke 5 personen van je organisatie deelnemen aan de activiteiten.
 5. We zijn een beroepsvereniging met beperkte bronnen. We stellen het zeer op prijs als jouw organisatie gastlocatie wil zijn tijdens een van de bijeenkomsten.
 6. Sponsoring van activiteiten behoort tot de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met NVO2-bestuurslid Corline van Reenen, corline.vreenen@sn.nl.

©2017 NVO2 - website door Thumbs Up

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account