Summit HR Transformatie Zorg over ‘Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen - Rotterdam

14 maart 2018

Thema's: Agenda
Summit HR Transformatie Zorg over ‘Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen - RotterdamStrategy Summit voor & door toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in zorg & welzijn. In debat over Visie, Besturing, Verbinding.Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen
De Exclusieve Strategy Summit draagt bij aan constructieve gesprekken over visie, strategische keuzes, samenwerking en concrete richting geven aan agile pro-organiseren. Een mensgerichte benadering is cruciaal bij het inrichten van besturing. Echter, hoe nemen we stelling en positie in? Wat vraagt dat op bestuursniveau, welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren?

Samen, in dialoog & in verbinding over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in zorg & welzijn. Het delen van disruptieve, vernieuwende strategieën met oog voor samenwerking, zingeving en beleving tijdens het programma, pauzes en ontspannen dinersetting.
 

Programma

Er wordt momenteel gewerkt aan een inspirerend programma, met (internationale) perspectieven en topsprekers, voor & door bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR. ‘Save the date’ en ben erbij.

NVO2-leden profiteren van € 100,- korting en betalen slechts € 495,- i.p.v. € 595,- excl. BTW. Je kunt je voor dat speciale tarief aanmelden met kortingscode KRTNVO2. Ga naar de aanmeldpagina en vul helemaal onderaan bij 'Kosten' de code in bij de optie 'Ik heb een code'.
 

Informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie over het programma, de locatie en aanmelding.