Agenda

Datum/tijd
Evenement
Learning & Development through Digital Transformation
16/06/2017
08.00
Learning & Development through Digital TransformationThe conference offers a unique opportunity to network and benchmark with key decision makers of L&D, and grants an excellent platform which will provide you with particular tools, how-to’s, technologies and case studies to get you ahead of the game in Corporate Learning.
 

‚ÄčNVO2 heeft voor haar leden 20 gratis VIP-plaatsen kunnen regelen. Om je aan te melden heb je een formulier VIP Registration nodig. Stuur een mail naar Jolanda van 't Erve en je ontvangt het formulier met de instructies. 

Ontmoet Europese vakgenoten tijdens ANSE Summer University
21/08/2017
00.00
Ontmoet Europese vakgenoten tijdens ANSE Summer UniversityMet al meer dan 100 deelnemers uit landen zoals Oekraïne, Estland, Noorwegen en Duitsland wordt de ANSE Summer University een unieke gelegenheid om coaches en supervisoren uit heel Europa te ontmoeten. Het thema van dit tweejaarlijkse event, is “Moving and being Moved- Coaching and Supervision in a rapidly changing world”. 


 
Congres HRM in de Zorg
19/09/2017
00.00
Congres HRM in de ZorgAl 11 jaar, met jaarlijks zo’n 350 bezoekers, het platform voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector.

Wil je als HR professional in 1 dag op de hoogte zijn van de laatste HR ontwikkelingen in de zorgsector? 
Schrijf dan nu in met 3 personen voor € 245,- (non-profit)*. Mailcode: NVO2DCT50Z. 
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 21 september
21/09/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 21 septemberErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
ATD Post-meeting
22/09/2017
15.00
ATD Post-meetingDe ATD Post Meeting staat in het teken van herbeleving van de ATD 2017, delen van opgedane kennis en indrukken en het ontmoeten van vakgenoten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om deze grootste conferentie ter wereld op gebied van Learning & (Talent) Development te bezoeken, dan is dit het moment om de highlights van de conferentie en interessante topics mee te krijgen. Laat je inspireren om in 2018 (weer) aan te sluiten bij de ATD Delegatie!
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - 2 november
02/11/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - 2 novemberErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.