Agenda

Datum/tijd
Evenement
MOOC: Empower your People - 15 mei t/m 11 juni
15/05/2017
00.00
MOOC: Empower your People - 15 mei t/m 11 juni

Door de samenwerking met MoocFactory worden NVO2-leden in de gelegenheid gesteld om deze Mooc te gaan ervaren en te gaan leren.

Hoe begeleid je als HR-professional medewerkers in je organisatie naar zelfregie?

In deze Mooc verdiepen we ons in zelfsturing, of zelfregie, onder medewerkers. We kijken hoe je hier als HR-professional optimaal gebruik van kunt maken en hoe je hiermee concreet aan de slag kunt.

Organisaties moeten wendbaar zijn om in te spelen op innovaties en snelle ontwikkelingen in de markt. Zelfsturing onder medewerkers wordt gezien als oplossing om voor deze wendbaarheid te zorgen. Wanneer medewerkers zelfsturend zijn, zijn zij flexibeler, verantwoordelijker, meer betrokken en wordt er beter samengewerkt. Er is bovendien meer tijd om expertise te benutten, doordat er minder procedures zijn.

Maar is elke organisatie eigenlijk wel klaar voor deze beweging? En als verantwoordelijkheden voor de ontwikkeling van medewerkers bij de medewerkers zelf komen te liggen, wat betekent dit dan voor jouw rol als HR-professional?

Lees verder...

Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 1 juni
01/06/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 1 juniErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
Self-organized Learning
01/06/2017
14.00
Self-organized Learning

Bloomville is dé learning service partner van Nederland. Op 1 juni 2017 organiseert Bloomville voor haar klanten en relaties een event over ‘Self-organized learning’. Een aantal inspirerende sprekers nemen ons mee in de laatste inzichten en ervaringen vanuit de praktijk.

Post-meeting Learning Circle Werkplekleren | 70:20:10
08/06/2017
14.30
Post-meeting Learning Circle Werkplekleren | 70:20:10

Inmiddels ligt Next Learning achter ons en zijn we weer op onze eigen werkplek beland. Hoe ben jij aan het leren op je werkplek? Ben je met de opgedane kennis aan het experimenteren of…

De Post-meeting, biedt je een mooie kans om jouw opgedane kennis over werkplekleren te toetsen en te bespreken.

LRN21 Thema bijeenkomst: ‘Toetsen met touch’, het nieuwe beoordelen is ontwikkelen
13/06/2017
15.00
LRN21 Thema bijeenkomst: ‘Toetsen met touch’, het nieuwe beoordelen is ontwikkelenDe 21ste eeuw vraagt om flexibele organisaties die zich makkelijk aanpassen en pro actief uitdagingen tegemoet treden. Daar horen betrokken, creatieve en competente medewerkers bij die soepel meebewegen. Medewerkers die ook een andere wijze van aansturing en ontwikkeling vragen. Immers als tegenstelling tot het verleden willen we vertrouwen, verantwoordelijkheid en persoonlijke groei zien...
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 15 juni
15/06/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 15 juniErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
Learning & Development through Digital Transformation
16/06/2017
08.00
Learning & Development through Digital TransformationThe conference offers a unique opportunity to network and benchmark with key decision makers of L&D, and grants an excellent platform which will provide you with particular tools, how-to’s, technologies and case studies to get you ahead of the game in Corporate Learning.
 

NVO2 heeft voor haar leden 20 gratis VIP-plaatsen kunnen regelen. Om je aan te melden heb je een formulier VIP Registration nodig. Stuur een mail naar Jolanda van 't Erve en je ontvangt het formulier met de instructies. 

Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 21 september
21/09/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 21 septemberErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
ATD Post-meeting
22/09/2017
15.00
ATD Post-meetingDe ATD Post Meeting staat in het teken van herbeleving van de ATD 2017, delen van opgedane kennis en indrukken en het ontmoeten van vakgenoten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om deze grootste conferentie ter wereld op gebied van Learning & (Talent) Development te bezoeken, dan is dit het moment om de highlights van de conferentie en interessante topics mee te krijgen. Laat je inspireren om in 2018 (weer) aan te sluiten bij de ATD Delegatie!
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - 2 november
02/11/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - 2 novemberErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.