ATD


 

De samenwerking met de ATD wordt steeds intensiever. De ATD-gerelateerde evenementen zoals de ATD Conferentie, de Pre- en Post-meeting én de European Summit staan jaarlijks prominent op de agenda van de NVO2. Door deze focus op de ATD hebben wij besloten om op de website een aparte ATD-pagina in te richten. Iedereen met een Global interesse kan alle informatie dan hier centraal terugvinden. Denk hierbij aan de diverse meetings, proposals, awards, ATD-events, het ATD-model etc.. Hieronder vind je de ATD-events die in 2018 en 2019 op het programma staan:
 

ATD Pre-meeting op 16 april 2018 in Groenekan
ATD Conferentie van 6 t/m 9 mei 2018 in San Diego 
ATD Post-meeting op 27 juni 2018 in Antwerpen

 

ATD European Summit op 8 en 9 oktober 2018 in Amsterdam
Hier kun je een mooie brochure met programma en sprekers downloaden


 

De 1e keynote speaker voor 2019 is niemand minder dan Oprah Winfrey! We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen voor de Ned-Bel delegatie. Heb je interesse, klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

De ATD-pagina zal steeds worden aangevuld met relevante informatie. Heb je suggesties voor informatie die volgens jou ook op deze pagina zou kunnen staan, laat het ons dan weten via info@nvo2.nl. Alvast dank voor het meedenken!