Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
5 Moments of Need Certificeringsprogramma
22/01/2019
00.00
5 Moments of Need CertificeringsprogrammaThema's: Performance Improvement, Evaluating Learning Impact

De 5 Moments of Need Academy Europe biedt in samenwerking met de ontwikkelaars van de 5 Moments of Need methodologie, Bob Mosher en Conrad Gottfredson, een Nederlandstalige versie van de 5 Moments of Need opleiding aan. In deze opleiding leer je echte werkplek-leeroplossingen te ontwerpen en ontwikkelen. Op basis van de toepassing van de 5 Moments of Need methodologie ontwikkelen we leeroplossingen, die zowel het formele leren (de "10" in 70:20:10) als ook de effectieve ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de "70 en 20") omvatten.

Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting!
LEARNTEC 2019 - Karlsruhe
29/01/2019
00.00
LEARNTEC 2019 - KarlsruheThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

The 27th LEARNTEC, Europe's #1 in digital learning, will be a stage for the latest trends and future developments from 29 to 31 January 2019. Over 300 exhibitors from 14 nations will participate in LEARNTEC, where they’ll present the newest applications and programmes for learning with IT and illustrate current trends and future educational scenarios. Over 10,000 decision-makers from industry, the consultancy sector, trading and distribution, and educational institutions are expected during the three days of LEARNTEC at Karlsruhe Trade Fair Centre.

Let op: vanwege ons partnership met LEARNTEC mogen we 2 gratis 1-day admission tickets (toegang tot de conferentie én de beurs) weggeven aan onze leden. We hebben er nog 1 over, dus meld je snel aan via info@nvo2.nl! 
 

We hebben inmiddels 2 personen heel blij kunnen maken met de gratis tickets. Ze gaan een blog schrijven over hun ervaringen en inzichten bij LEARNTEC, dus houd onze blog pagina in de gaten!

Event Wendbaarheid en Talentontwikkeling - Leusden
05/02/2019
15.30
Event Wendbaarheid en Talentontwikkeling - LeusdenThema's: Performance Improvement

Als één ding duidelijk is geworden in de uitwisseling tussen meer dan 500 vakgenoten, tijdens de MOOC Wendbaarheid en Talentontwikkeling, dan is het wel dat er op de vluchtigheid en complexiteit van onze wereld geen simpele antwoorden bestaan. Er zijn tegelijktijdig verschillende perspectieven nodig om de VUCA-wereld op een betekenisvolle manier vorm te geven. Eén van de treffendste paradoxen die naar voren kwam: Vertragen en versnellen. Wendbaarheid roept associaties op met voortdurend in beweging zijn, en dat is ook nodig. Tegelijkertijd komen MOOC-deelnemers met prachtige statements die een ander perspectief naar voren brengen:

‘Je hoeft niet altijd mee te rennen om bij te blijven’

‘Wendbaarheid gaat niet over snelheid, of ADHD-achtig acteren, maar vooral om open te staan voor nieuwe dingen’

‘Relax, nothing is under control’

Learning Technologies - Londen
13/02/2019
00.00
Learning Technologies - LondenThema's: Learning Technologies

Op 13 en 14 februari 2019 vindt in Londen de ‘Learning Technologies’ conferentie en vakbeurs plaats. Voor de zevende keer kun je aansluiten bij de delegatie op onder de vlag van NVO2 en VOV lerend netwerk. Ger Driesen van aNewSpring zal opnieuw de delegatie leiden, dit keer samen met Tine Seuntjens van VOV lerend netwerk en John May van NVO2/NSCU. Je kunt je aansluiten bij de delegatie en profiteren van een gereduceerd tarief en minstens zo belangrijk: van de inspiratie van vakgenoten.
Hét congres voor de HRD-professional: Liefde voor leren - Ede
14/02/2019
09.30
Hét congres voor de HRD-professional: Liefde voor leren - EdeThema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Alles waar je aandacht aan geeft groeit!
Is dit ook zo met leren? Wij denken van wel!

Vanuit de wetenschap, de filosofie en de techniek verkennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het leergebied. Er is ruimte voor filosofie, Marjan Slob neemt ons daarin mee en Robert Jan Simons van de "Canon van het leren" trapt af. Hij vraagt zich af waaraan we merken dat iemand of wijzelf liefde voor leren koesteren. Zijn er verschillende soorten van liefde voor leren of kunnen we die liefdes ook ontwikkelen?

NVO2- en NOBTRA-leden krijgen € 30,- korting!
 

Het congres is uitverkocht!

Volgende pagina