Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Workshop In beweging - Groenekan
26/11/2018
15.30
Workshop In beweging - GroenekanThema's: Learning Technologies

In deze 3 uur durende workshop krijg je inzicht in wat er met jou en je team gebeurt als de dynamiek verandert. Je krijgt inzicht in je eigen patronen. En je leert hoe jij door jouw beweging, beweging in het systeem kunt brengen.
 Workshop Sturen op eigen regie - Groenekan
29/11/2018
15.00
Workshop Sturen op eigen regie - GroenekanThema's: Learning Technologies

Het lonkend perspectief “Eigen regie” is een van de meest gewenste competenties die organisaties graag bij medewerkers zien. Hoe kun jij in jouw rol zorgen dat eigen regie binnen je organisatie op de kaart komt te staan? Op praktische en ervaringsgerichte wijze gaan we met elkaar in gesprek. Dit doen wij door de Jump Movement methode te gebruiken. Deze methode creëert in zeer korte tijd verbinding, daadkracht en actie. Je reflecteert op jouw “eigen regie” en vervolgens gaan we aan de slag met jouw rol op “eigen regie” binnen je organisatie.
Congres Positieve Psychologie - Ede
30/11/2018
09.00
Congres Positieve Psychologie - EdeThema's: Change Management, Performance Improvement

Het thema van het Congres Positieve Psychologie is Positief Leiderschap.

De leiderschapsstijl is bepalend voor de organisatiecultuur. Dat een positieve benadering kan leiden tot betere prestaties, meer betrokkenheid en een positieve organisatiecultuur zal niemand verbazen. Positief leiderschap richt zich op werkgerelateerd welbevinden, sterke kanten van mensen, veerkracht en ontwikkeling. Tijdens het Congres Positieve Psychologie zal de Amerikaanse grondlegger Kim Cameron met je delen hoe aandacht, medeleven, begrip en werken met de positieve krachten in de dagelijkse praktijk van organisaties tot positieve resultaten leiden.

NVO2-leden profiteren van € 30,00 korting op deelname aan dit congres!
 
Tweedaagse training Stemgebruik & Spreken (voor een groep) - Wageningen
30/11/2018
10.00
Tweedaagse training Stemgebruik & Spreken (voor een groep) - WageningenThema's: Performance Improvement

Heel wat sprekers en andere professionals ervaren moeite, spanning of vermoeidheid bij het spreken en/of hebben niet de volle impact die ze zouden willen hebben. Ook zijn veel mensen niet optimaal verstaanbaar of in mindere of meerdere mate hees of krakerig. In deze tweedaagse stemtraining kun  je ervaren dat spreken moeiteloos en effectief kan zijn en krijg je inzichten in de voorwaarden voor vitaal stemgebruik. Dit heeft tevens een groot effect op je presentatie en dat is te horen, te voelen en te zien!
Workshop Change Support II - Groenekan
30/11/2018
12.00
Workshop Change Support II - GroenekanThema's: Change Management

Change Support is een innovatie die organisaties ondersteunt bij het veranderen van gewoontes die het werk belemmeren. Het realiseren van innovaties, verbeteringen, veranderingen en herstructurering wordt met Change Support ondersteund. 
 
Change Support is een large scale interventie on the job. Met Change Support werken we aan het collectief in beweging krijgen van grote groepen professionals (uitvoerend en leidinggevend). Daarbij zetten we een serie van 20-24 korte, aansprekende maatwerkinterventies in, over een periode van gemiddeld 2 maanden.
OEB Global - Berlijn
05/12/2018
00.00
OEB Global - BerlijnThema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

This year’s overall theme at OEB 2018, “Learning to Love Learning,” is about how education will shape our response to the immense challenge for society of continuing, rapid, technological change. How will businesses, organisations and workers adapt to cope with the demands of a new world in which artificial intelligence increasingly advances into traditional industries?
Workshop Heb je talent of ben je er één - Groenekan
13/12/2018
09.30
Workshop Heb je talent of ben je er één - GroenekanThema's: Performance Improvement

Stephen Hawking, Albert Einstein, Usain Bolt, Michael Jackson... en in ons eigen kikkerland Sven Kramer, John de Mol, Saskia Noort. Allemaal talenten in hun eigen vakgebied.

Hoe staat het met jouw talent? Doe jij echt waar je goed in bent? Wat is jouw talent en hoe zet jij het in binnen je functie, in jouw team en in jouw organisatie? Of ben je meer bezig met energie slurpende activiteiten? En wat doet dat met de ontwikkeling van je talent? Alles begint bij jezelf, bij jou als HR professional. Als jij echt doet waar je goed in bent, plezier uitstraalt en echt betrokken bent bij je organisatie, ben je een magneet voor andere medewerkers.

Sessie Werkplekleren met leertechnologie - Groenekan
13/12/2018
13.30
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - GroenekanThema's: Performance Improvement

Ervaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
Volgende pagina