Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Workshop Van opleiding naar oplossing (verkort) - Groenekan
28/03/2019
09.30
Workshop Van opleiding naar oplossing (verkort) - GroenekanThema's: Change Management, Performance Improvement

‘Ik wil graag een training feedback voor het management team want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. Herkenbaar? Je klant of  opdrachtgever ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Vaak voel je aan je water dat de gewenste en beoogde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de ‘vraag onder de vraag’.

Deelname is gratis voor NVO2, NOBTRA- en NSCU-leden. Niet-leden betalen € 29,00.

 
Get in the flow - create great lessons - Eindhoven
28/03/2019
10.30
Get in the flow - create great lessons - EindhovenThema's: Learning Technologies

Op donderdag 28 maart organiseert UNI-learning weer een FLOWSPARKS inspiratie dag voor (potentiële) klanten. Wil jij e-Learning binnen je bedrijf naar een hoger plan tillen en wil je je laten inspireren door alle mogelijkheden van de tool FLOWSPARKS? Op 28 maart vertellen KPN Academy, GoodHabitz en Artra je alles over de kracht van deze e-learning tool.

Daarnaast kun je deelnemen aan 3 Breakout sessies waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de mogelijkheden van FLOWSPARKS. En je wordt in een aantal korte & krachtige stand-ups meegenomen in de verschillende features. 
Next Learning - Ready 4 the Revolution - Den Bosch
02/04/2019
09.00
Next Learning - Ready 4 the Revolution - Den BoschThema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Op dinsdag 2 april 2019 vindt het leukste event voor de learning professional weer plaats in Den Bosch. Met als thema 'Ready 4 the Revolution!' Hoor én ervaar tijdens dit congres hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan/moet. Jij bepaalt jouw programma: het draait om jóuw leerrendement! Next Learning is een event voor en door leerprofessionals. Daarom ontwikkelen we het event graag met jou. Zin om actief mee te denken?
 

Helaas zijn de kaarten met de speciale korting van  600,- op. Je kunt nog wel profiteren van € 200,- korting en een ticket voor € 599,- aanschaffen. 

Kring Overheid: Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren - Hoorn
18/04/2019
09.30
Kring Overheid: Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren - HoornThema's: Performance Improvement, Evaluating Learning Impact

De NSCU heeft een traditie in het bij elkaar brengen van leerprofessionals binnen een vakgebied met als doel van elkaar te leren; de zogenaamde Kringen. De Overheidskring is één daarvan. Dit zijn bijeenkomsten voor NSCU-leden met een (semi-) publieke opdracht. Het thema van deze bijeenkomst is Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren.

Deelname is gratis voor NSCU-, NVO2-, en NOBTRA-leden. Niet-leden betalen € 150,-.
ATD Pre-meeting - online via Zoom
24/04/2019
19.30
ATD Pre-meeting - online via ZoomThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies

We organiseren, samen met onze zustervereniging VOV lerend netwerk in België, elk jaar voorafgaand aan de ATD een Pre-meeting. Deze keer is het een online meeting die via Zoom plaatsvindt. Het is voor delegatieleden en geïnteresseerden een mooie gelegenheid om zich te oriënteren en alvast in de stemming te komen, samen naar het programma en de sprekers te kijken, afspraken te maken en te netwerken.

Deze bijeenkomst is overigens gratis en toegankelijk voor alle HRD professionals, dus mocht je je willen oriënteren op aansluiting bij de NL-BE delegatie en/of deelname aan de ATD, dan ben je van harte welkom.
Volgende pagina