Events

Datum/tijd
Evenement
NRTO Bijeenkomst Privacywetgeving - Den Haag
22/01/2018
13.00
NRTO Bijeenkomst Privacywetgeving - Den HaagDe NRTO organiseert op 22 januari 2018 13.00 - 17.30 uur een bijeenkomst over de wijzigingen in de privacywetgeving die in mei 2018 ingaan. Deze bijeenkomst is speciaal gericht op private opleiders.

Thema's:
• Wat verandert er
• Wat kan ik doen
• Stappenplan voor de implementatie
• Frequently Asked Questions and Answers alle opleiders
• Frequently Asked Questions and Answers voor overheidserkend onderwijs

We kunnen door een samenwerkingsverband met NRTO onze leden 2 tarieven (excl. btw) bieden:
 • € 75,- incl. een jaarabonnement op de NRTO nieuwsbrief
 • € 50,- excl. de nieuwsbrief

 

De bijeenkomst is helaas volgeboekt. Indien je je toch nog wilt aanmelden, kom je op de ‘wachtlijst’. Je kunt dat doorgeven aan info@nrto.nl.

LEARNTEC - Karlsruhe
30/01/2018
10.00
LEARNTEC - KarlsruheVan 30 januari t/m 1 februari 2018 vindt in het Duitse Karlsruhe de internationale vakbeurs en het gerenommeerde internationale congres de LEARNTEC plaats. Deze vakbeurs biedt alles op het gebied van digitaal leren, onderwijsinnovatie en ICT. 

Met meer dan 257 exposanten en meer dan 7.500 beursbezoekers uit 27 verschillende landen is LEARNTEC dé vakbeurs en een zeer belangrijk platform voor IT-ondersteund leren. Het toenemende belang van e-learning weerspiegelt zich al jaren achtereen in stijgende bezoekersaantallen. Een tweede hal wordt er de komende 26e editie bijgetrokken. 

NVO2 is met de organisatie van LEARNTEC weer een partnership aangegaan, waardoor we onze leden mooie kortingen kunnen aanbieden! 

 
Learning Technologies - Londen
31/01/2018
08.00
Learning Technologies - LondenOp 31 januari en 1 februari  2018 vindt in Londen de ‘Learning Technologies’ conferentie en vakbeurs plaats .Voor de zesde keer kun je je aansluiten bij de Ned-Bel delegatie onder de vlag van NVO2 en VOV lerend netwerk. Ger Driesen (aNewSpring) zal opnieuw, samen met Dick Krikke (NVO2) en Joris Vandersteene (VOV), de delegatie leiden. Sluit je aan en profiteer van een gereduceerd tarief en, minstens zo belangrijk, van de inspiratie van vakgenoten.
 
Masterclass Lean en Agile voor HRD - Groenekan
01/02/2018
13.00
Masterclass Lean en Agile voor HRD - Groenekan
 • Zou je meer overzicht over en rust in je werk willen hebben? 
 • Wil je je werk makkelijker kunnen overdragen? 
 • Heb je wel eens het gevoel dat je afdeling zich niet ontwikkelt? 
 • Wil je sneller in kunnen spelen op andere eisen van je (interne) klant? 

Als je deze vragen met JA beantwoordt dan is de masterclass Lean en Agile voor HRD iets voor jou.
Heb je alle vragen met een NEE beantwoord, bel mij dan want dan kan ik wat van jou leren!

In de masterclass leer je hoe je de uitgangspunten van lean/agile filosofie kunt gebruiken in jouw praktijk. Omdat wij de leanprincipes vertaald hebben naar de  HRD zijn ze direct toepasbaar in je werk. De theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen.

Je trainer is Nico Mookhoek. Hij heeft een black belt lean, een brede ervaring in de opleidingenwereld en een post-HBO strategisch opleiden. 
 
Praktijktraining Van dialoog over samenwerken naar samen werken - Lunteren
07/02/2018
17.30
Praktijktraining Van dialoog over samenwerken naar samen werken - LunterenAlignment organiseert van 7 (vooravond) t/m 9 februari 2018 een praktijktraining Participatie en betrokkenheid organiseren met Large Scale Interventions (LSI).
 
Dialoog is belangrijk, maar niet genoeg. Veel zaken krijgen pas betekenis als je er samen mee aan de slag gaat. Hoe betrek je medewerkers bij concrete acties richting een haalbaar en gewenst doel? Liefst met een grote groep belanghebbenden en over de grenzen van afdelingen, functies en organisaties heen? Met een aanpak zoals Large Scale Interventions (LSI).

NVO2-leden krijgen € 210,- korting!
Summit HR Transformatie Zorg over ‘Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen - Rotterdam
14/03/2018
00.00
Summit HR Transformatie Zorg over ‘Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen - RotterdamStrategy Summit voor & door toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in zorg & welzijn. In debat over Visie, Besturing, Verbinding.

NVO2-leden profiteren van € 100,- korting en betalen slechts € 495,- i.p.v. € 595,- excl. BTW. 
Next Learning - Den Bosch
24/04/2018
00.00
Next Learning - Den BoschOp 24 april 2018 vindt in Den Bosch Next Learning plaats; het leukste event waar jij als learning-professional samen met ruim 800 collega’s alles hoort en ervaart over het (nieuwe) leren in organisaties. Dit event draait om jóuw leerrendement.
 
We hebben net als vorig jaar een partnership met de organisatie en daarom kunnen we onze leden een zeer aantrekkelijke korting aanbieden:
 • Het tarief voor NVO2-leden is € 199,- (normaal ticket is € 799)
 • We stellen max 75 kaarten beschikbaar, dus op=op
 • Daarvan kunnen er per organisatie max 2 kaarten worden besteld
 • Inbegrepen bij de ticket is:
  • deelname aan de Learning Circle Werkplekleren
  • deelname aan de Pre-meeting op 5 april 2018
  • deelname aan de virtuele Pre-meeting op 10 april 2018
  • deelname aan de Post-meeting op 22 mei 2018
ATD Conference 2018
06/05/2018
00.00
ATD Conference 2018De Association for Talent Development (ATD) organiseert elk jaar de grootste conferentie ter wereld rond Learning & Development, de ATD Conference. Ook dit jaar trekt NVO2 de kar voor de ‘Dutch-Belgian Delegation’! In 2018 vindt de conferentie plaats in San Diego van 6 t/m 9 mei. 
Dag van de Coach - Ede
31/05/2018
08.45
Dag van de Coach - EdeMoed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan?

NVO2-leden krijgen € 30,- korting!