Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Elliott Masie's Learning 2017 - Orlando (VS)
22/10/2017
00.00
Elliott Masie's Learning 2017 - Orlando (VS)

In oktober gaat er weer een delegatie van ruim 30 Nederlandse L&D professionals naar het bekende Masie Learning 2017 congres in Orlando (22 t/m 25 oktober). Tevens zal er een bezoek worden gebracht aan de opleidingsafdelingen van Home Depot, Delta Air Lines en het bekende Sheperd Center Ziekenhuis in Atlanta.

Inspiratie bijeenkomst Stretch je brein - Utrecht
24/10/2017
14.00
Inspiratie bijeenkomst Stretch je brein - UtrechtIn deze interactieve bijeenkomst die een aantal keer per jaar plaatsvindt kun je kennis maken met ons gedachtegoed. Tijdens de bijeenkomst krijg je handvatten om toe te passen als leidinggevende.
Post-HBO Leergang Trainen en coachen op de onderstroom - Nijmegen
30/10/2017
00.00
Post-HBO Leergang Trainen en coachen op de onderstroom - Nijmegen

Je bent trainer en leert je cursisten nieuwe vaardigheden. Of je coacht mensen in effectief gedrag. Een aantal gaat hier direct mee aan de slag in hun werkpraktijk, anderen kúnnen het wel, maar dóen het niet. Dat is een signaal om je training of coaching te verdiepen naar de onderstroom: het mentale, emotionele en fysieke ontwikkelingsniveau. Wat staat de deelnemers in de weg om hun gedrag daadwerkelijk te veranderen? In de leergang Trainen en coachen op de onderstroom leer je methodieken om te begeleiden ‘onder de waterlijn’ en vergroot je je persoonlijke kracht door je eigen onderstroom als trainer of coach te onderzoeken.

Let op: Ben je alumni van Opleidingskunde, lid van de NVO2 of praktijk-/stagebegeleider van een student Opleidingskunde, dan profiteer je van € 100,- korting

LRN21 Skills voor de Toekomst - Den Bosch
31/10/2017
15.00
LRN21 Skills voor de Toekomst - Den BoschLRN21 (spreek uit: leren 21) is een netwerk ter promotie en adoptie van 21st Century Skills in schoolorganisaties en bedrijven. LRN21 organiseert themabijeenkomsten en houdt een blog bij met actuele thema’s. Het thema van dit evenement is het Universele Basis Inkomen (UBI) en de impact op werken en leren met Johan Luijendijk als één van de sprekers.

De bijeenkomst is van 15.00 - 18.00 uur bij de School voor de Toekomst te Den Bosch. Met optioneel een netwerkdiner van 18.00 – 20.00 uur.

Let op: LRN21- en NVO2-leden kunnen deelnemen voor € 62,50 (normaal tarief is € 112,50).
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - 2 november - Groenekan
02/11/2017
13.30
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - 2 november - GroenekanErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
Inspire: Ik wil de impact van leren vergroten - Groenekan
08/11/2017
14.00
Inspire: Ik wil de impact van leren vergroten - Groenekan

De impact van leren en ontwikkelen binnen je organisatie vergroten. Hoe doe je dat? Trends, tools, breinontwikkeling en persoonlijk geluk tijdens onze Inpsire: 'Ik wil de impact van leren en ontwikkelen op de werkvloer vergroten.' Tijdens onze Inspire op woensdag 8 november ervaar je wat techniek, neurowetenschap en coaching bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers. Het geeft je inzicht om hier binnen je eigen organisatie mee aan de slag te gaan. 
Proef, voel, ruik en zie de trends en ontwikkeling op het gebied van HRD.
 

Van Werkdruk naar Werkgeluk - omgeving Amsterdam
16/11/2017
00.00
Van Werkdruk naar Werkgeluk - omgeving AmsterdamIn de week van de stress 2017 organiseert Toptimism at Work samen met een aantal partners het event Van Werkdruk naar Werkgeluk. Keynote speaker is Tony Crabbe, auteur van de business bestseller ‘Nooit meer te druk’. We staan stil bij de handvatten die helpen om de verleidingen van ons ego en ons brein die met drukte te maken hebben, weerstand te bieden. En bij het creëren van meer rust, het managen van aandacht en het boosten van vitaliteit of werkgeluk.

NVO2-leden profiteren van een flinke korting en ontvangen € 75,- korting op het normale tarief a € 299,-. Vermeld ‘opTEAMisme’ in het kortingscodeveld en je ontvangt een factuur incl. de korting.

Let op: voor de snelle beslissers is er daarnaast een extra ‘early bird- korting' van € 50,-, die geldt t/m 30 september 2017!
 

 
VOV beurs + internationaal congres - Leuven (Belgiƫ)
16/11/2017
08.00
VOV beurs + internationaal congres - Leuven (BelgiĆ«)De VOV-Beurs is dé dag voor alle professionals, actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM, om kennis te maken met de opleidingsmarkt én naar hartenlust te netwerken. Dit jaar vindt tijdens de 18de editie ook het eerste internationale VOV-Congres plaats met drie top-keynotes: Will Thalheimer, Julia Shaw en Donald H. Taylor.
 
Taaltrainersdag Van elkaar leren - Vught
18/11/2017
10.00
Taaltrainersdag Van elkaar leren - VughtVan leerstijlen naar patronen en leervoorkeuren

Iedereen leert op zijn eigen manier? Hoe pak je dat als taaltrainer aan? Hoe kan je daar als trainer goed mee omgaan? Robert-Jan Simons zal de taaltrainersdag openen met een lezing over zijn theorie over patronen van leervoorkeuren. Deze theorie gaat ervan uit dat mensen te kenmerken zijn in patronen van leervoorkeuren die veranderbaar en omgevingsafhankelijk zijn. Er worden vijf leervoorkeuren onderscheiden: kunst afkijken, participeren, kennis verwerven, oefenen en ontdekken. Deze vormen samen een groot palet aan patronen. Hij zal ingaan op de praktische toepassingsmogelijkheden van de leervoorkeur-theorie voor individuen en de leercultuur.

Let op: 
  • Wij vragen een deelnemersbijdrage (prijzen zijn excl 21% btw).
  • Tot en met 10 oktober voor NRTO-leden: € 137,50 (na 10 oktober € 150,-). Deze prijs geldt ook voor taaltrainers die werkzaam zijn voor leden van de NRTO.
  • Tot en met 10 oktober voor NVO2-leden: € 155,- (na 10 oktober € 170,-).
  • Overig (niet leden) tot en met 10 oktober € 200,- (na 10 oktober € 225,-).
Workshop Vitaliteit zit in ons DNA - Groenekan
21/11/2017
15.00
Workshop Vitaliteit zit in ons DNA - GroenekanHoe kan inzicht in je eigen DNA je helpen om vitaler te leven? Met deze vraag gaan we aan de slag tijdens de interactieve gratis workshop Vitaliteit zit in ons DNA. Lifestylefactoren, zoals gevoeligheid voor stress, eetgewoonten, (gebrek aan) energie en sportvoorkeuren zitten verscholen in ons DNA. Deze lifestylefactoren zijn cruciaal om gelukkig te leven en creatief en productief te zijn tijdens ons werk. We gaan ontdekken hoe je slim gebruik kunt maken van moderne DNA technologie om vitaliteit wetenschappelijk onderbouwd en persoonlijk aan te pakken. Geen one size fits all dus.