Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Organisatieleden bijeenkomst Learning Agility - Den Haag
29/09/2017
09.30
Organisatieleden bijeenkomst Learning Agility - Den HaagNVO2 staat voor vernieuwing en verbinding. Het delen van learnings en vraagstukken staat daarbij centraal in onze activiteiten. Speciaal voor onze Organisatieleden organiseren we op vrijdag 29 september bij de Politie Nederland in Den Haag een bijeenkomst rond het thema Learning Agility.


 
Being on Mission Experience - Amsterdam Art Center
29/09/2017
14.30
Being on Mission Experience - Amsterdam Art CenterMark McGregor, international spreker, trainer, coach, voormalig topsporter en schrijver van het boek “Being on Mission”, komt op 29 september speciaal naar Nederland voor een publiek event. 
 
Wil jij helder krijgen wat voor jou het belangrijkste is en wat je wilt bereiken?  Hoe je je energie daarop gericht kunt inzetten en anderen daarin mee kunt krijgen?

Let op: NVO2 stelt 1 gratis kaart beschikbaar. Je kunt daarvoor een mail sturen naar info@nvo2.nl. Wees er snel bij, want op=op!
 
VOV - Pitstop XL - De lerende organisatie: geen doel maar een reis - Zellik (Belgiƫ)
03/10/2017
09.00
VOV - Pitstop XL - De lerende organisatie: geen doel maar een reis - Zellik (BelgiĆ«)In september 2016, gingen een 15-tal gelijkgezinden samen op pad om na te denken over de reis naar een lerende organisatie. Wat heeft een organisatie, een team, een individu nodig om als organisatie deze reis te kunnen maken? 
 
De verbinding tussen werkveld, onderwijs en wetenschap - Enschede
04/10/2017
09.15
De verbinding tussen werkveld, onderwijs en wetenschap - EnschedeDe vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Twente organiseert op woensdag 4 oktober ter ere van het afscheid van Prof. dr. Joseph Kessels een Human Resource Development Werkvelddag. Het thema van deze dag is: De verbinding tussen werkveld, onderwijs en wetenschap.

Meld je vóór 11 september aan en je profiteert van het early bird tarief van € 60!
Seminar Stress de Baas - Gouda
12/10/2017
00.00
Seminar Stress de Baas - Gouda

Dat stress de belangrijkste veroorzaker is van verzuim is geen nieuws. Dat dit veel geld kost evenmin. De manier hoe dit probleem voor eens en voor altijd te tackelen wel! Daarom organiseert SuperYou jhet seminar “Stress de Baas” op 12 oktober in Gouda.

NVO2-leden krijgen een flinke korting en kunnen deelnemen voor € 250,- (normaal tarief  € 295,-). Deze korting is geldig t/m 5 oktober 2017! Vermeld 'NVO2' in het veld 'Vragen of opmerkingen' en je ontvangt een factuur incl. de korting.

Let op: NVO2 stelt 1 gratis ticket beschikbaar. Stuur daarvoor een mail naar info@nvo2.nl. Wees er snel bij, want op=op!

Internationale HR Masterclass
12/10/2017
10.15
Internationale HR MasterclassHet HR Lab is een serie internationale masterclasses voor HR, waar sprekers van naam vertellen hoe technologie en innovatie invloed hebben op veranderende organisaties. En hoe u als HR-directeur, personeelsmanager of HR-adviseur daarbij de regie voert. NVO2-leden krijgen 25% korting op 1 of meerdere masterclasses. Lees snel verder.
HSP Congres Nederland - Bussum
13/10/2017
09.15
HSP Congres Nederland - BussumHRM Managers en HRD Professionals ontmoeten waarschijnlijk dagelijks hoogsensitieve mensen, collega’s, cliënten. Want één op de vijf mensen (zelfs 1 op 3 blijkt uit onderzoek van dr. Michael Pluess) is hoogsensitief.
Welke behoeften, gedragingen, klachten en symptomen gaan vaak gepaard met hoogsensitiviteit? Dit congres biedt inzichten en concrete tools om de kwaliteit van hoogsensitiviteit optimaal te gebruiken en overprikkeling, uitval en burnout van hoogsensitieve werknemers te voorkomen. Up to date kennis over hoogsensitiviteit is voor professionals op het gebied HRM daarom essentieel. 

De online voorverkoop levert een korting op van € 50,- t.o.v. het normale tarief van € 277,- !
Daar bovenop profiteren NVO2-leden van een extra korting van 10%. Vul op het online inschrijfformulier bij partnercode 
HSP1310 in.
Elliott Masie's Learning 2017 - Orlando (VS)
22/10/2017
00.00
Elliott Masie's Learning 2017 - Orlando (VS)

In oktober gaat er weer een delegatie van ruim 30 Nederlandse L&D professionals naar het bekende Masie Learning 2017 congres in Orlando (22 t/m 25 oktober). Tevens zal er een bezoek worden gebracht aan de opleidingsafdelingen van Home Depot, Delta Air Lines en het bekende Sheperd Center Ziekenhuis in Atlanta.

Inspiratie bijeenkomst Stretch je brein - Utrecht
24/10/2017
14.00
Inspiratie bijeenkomst Stretch je brein - UtrechtIn deze interactieve bijeenkomst die een aantal keer per jaar plaatsvindt kun je kennis maken met ons gedachtegoed. Tijdens de bijeenkomst krijg je handvatten om toe te passen als leidinggevende.
LRN21 Skills voor de Toekomst
31/10/2017
15.00
LRN21 Skills voor de ToekomstLRN21 (spreek uit: leren 21) is een netwerk ter promotie en adoptie van 21st Century Skills in schoolorganisaties en bedrijven. Wij organiseren themabijeenkomsten en houden een blog bij met actuele thema’s. Het thema van dit evenement is het Universele Basis Inkomen (UBI) en de impact op werken en leren met Johan Luijendijk als één van de sprekers.