Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Online workshops De kracht van Virtual Classrooms (online)
17/05/2019
10.00
Online workshops De kracht van Virtual Classrooms (online)Thema's: Agenda, Learning Technologies

Iedereen heeft inmiddels wel gehoord van webinars en virtual classrooms, maar wat kun je er nu eigenlijk mee in leertrajecten? De gratis introductie workshop De kracht van Virtual Classrooms, die 3x wordt gegeven op 17, 23 en 28 mei, geeft je in korte tijd een overzicht van de mogelijkheden van live online leren en trainen. In anderhalf uur laten we je verschillende mogelijkheden interactief ervaren door te experimenteren en te doen. Daarnaast leer je wat de toegevoegde waarde is van Virtual Classrooms in leertrajecten. Een must dus voor elke trainer en HR(D)-er!
Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres - Utrecht
23/05/2019
00.00
Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres - UtrechtThema's: Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Het vakgebied Learning and Development maakt de laatste jaren een grote ontwikkeling door. De digitale transformatie verandert het leren. De verschuiving van de 'one size fits all' benadering naar een individueel L&D traject is in de krappe arbeidsmarkt een must om medewerkers gemotiveerd te houden. Hoe krijg je de lerende professionals in jouw organisatie gemotiveerd en betrokken om zich te blijven ontwikkelen? Hoe geef je organisatieontwikkeling efficiënt en effectief vorm?

Leden van Develhub krijgen € 150,- korting!
Live Online Leren (LOL) Symposium - Amsterdam
23/05/2019
13.00
Live Online Leren (LOL) Symposium - AmsterdamThema's: Learning Technologies

'Waar didactiek en techniek werkelijk samenkomen'

Op 23 mei organiseren Study2Go en Learning Connected weer het gratis Live Online Leren (LOL)-symposium. Tijdens dit symposium zijn er verschillende sprekers op het gebied van zorg, onderwijs en het bedrijfsleven.
Dag van de Coach met als thema Stress - Ede
06/06/2019
09.00
Dag van de Coach met als thema Stress - EdeThema's: Performance Improvement, Learning Technologies

Verzuimcijfers lopen op en maken stress tot beroepsziekte nummer 1. Medewerkers voelen zich leeg aan het eind van de werkdag, ervaren hoge werklast, ergeren zich aan regels, ervaren onmacht, overschrijden grenzen en raken opgebrand. Wat is stress, wat zijn oorzaken en symptomen? Hoe voorkom je dat je als coach gebukt gaat onder stress en hoe begeleid je cliënten met stressklachten? De Dag van de Coach brengt alle facetten van stress in beeld. Je weet je eigen lat en die van je cliënten op de juiste hoogte te leggen!

Develhub leden profiteren van € 30,00 korting op de toegangsprijs!
 

Het congres is uitverkocht!

Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - Groenekan
06/06/2019
13.30
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanThema's: Learning Technologies

CSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Deelname is gratis!
Meetup Learning Failures United - Rotterdam
06/06/2019
17.00
Meetup Learning Failures United - RotterdamThema's: Performance Improvement

Op woensdag 12 december 2018 organiseerde aNewSpring een gratis meetup voor learning professionals: de Learning Failures United. En dat gaan ze op 6 juni 2019 wéér doen. Tijdens deze bijeenkomst delen we met elkaar de grootste fouten en mislukkingen, en de waardevolle lessen die daaruit getrokken kunnen worden. Het kan bijna niet meer cliché, maar van fouten leert men. Dit weten de professionals in het vak als geen ander en daarom vieren we tijdens dit event de fouten die gemaakt zijn.
Volgende pagina