Archief events

Volgende pagina
Algemene Ledenvergadering - Online (virtual classroom)De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op donderdag 15 november 19.30 – 21.00 uur. De Algemene Ledenvergadering is alleen toegankelijk voor NVO2-leden.
15-11-2018 19.30 | Meer lezen...
Jaarcongres NSCU-NVO2 - ZeistHier wil je bij zijn! Dit jaar organiseren NSCU & NVO2 voor het eerst samen een spetterend congres rondom organisatieleren bij Achmea in Zeist. En omdat er zoveel te delen en te leren is, hebben we een mooi programma met een goeroe op het gebied van lerende organisaties, workshops, ronde tafels en andere sessies samengesteld. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken en te sparren met vakgenoten.

Let op: Dit event is exclusief toegankelijk voor HRD Professionals werkzaam op een Corporate University.
15-11-2018 09.00 | Meer lezen...
LVSC Congres Cross-over - ZwolleHoe begeleid jij in de maatschappij van vandaag? Onderzoek deze vraag tijdens het LVSC Congres Cross-over op 14 november te Zwolle. Tijdens het congres zoomen we in op thema’s uit de maatschappij van vandaag en wat deze betekenen voor jou als professioneel begeleider. Hoe kun je verschillen overbruggen?

Met inmiddels ruim 200 deelnemers belooft het een mooie dag te worden met een zeer gevarieerd en interactief programma met keynotes Saniye Çelik, lector Diversiteit en Lilian Linders, lector Sociale Veerkracht en moderator Ruben Maes. De workshops belichten ieder een ander onderwerp dat raakt aan maatschappijbewust begeleiden, zoals: diversiteit, begeleiding van millennials, agressie, kwetsbaarheid, verschillen tussen generaties en nog veel meer.
 
14-11-2018 09.45 | Meer lezen...
Masterclass Learning Design met dr. Julie Dirksen - RotterdamOp maandag 12 november verzorgt Julie Dirksen een eendaagse masterclass over learning design in Nederland. Wat Julie en haar benadering uniek maakt is haar gedegen kennis van hoe mensen leren en hoe dit optimaal te gebruiken in het design van alles wat met leren te maken heeft. Ze kan als geen ander de link leggen tussen theorie en uitgangspunten voor effectief design of het nu gaat over kennis, vaardigheden, motivatie, formeel, informeel of sociaal leren.

NVO2-leden profiteren van een mooie korting en betalen slechts € 399,- ex btw (i.p.v. € 475,-)!
12-11-2018 09.00 | Meer lezen...
Workshop Change Support - Groenekan

Change Support is een innovatie die organisaties ondersteunt bij het veranderen van gewoontes die het werk belemmeren. Het realiseren van innovaties, verbeteringen, veranderingen en herstructurering wordt met Change Support ondersteund. 
 
Change Support is een large scale interventie on the job. Met Change Support werken we aan het collectief in beweging krijgen van grote groepen professionals (uitvoerend en leidinggevend). Daarbij zetten we een serie van 20-24 korte, aansprekende maatwerkinterventies in, over een periode van gemiddeld 2 maanden.

09-11-2018 12.00 | Meer lezen...
Volgende pagina