Archief events

Volgende pagina
Workshop Leadership Development - AmsterdamLet’s Build Better Leadership Development. Een workshop voor learning managers en senior learning professionals die zich bezighouden met leiderschap en management programma’s.

Bij Pink Coat vinden we het tijd om opnieuw het podium te bieden aan een internationale gast. Op 21 september komt Nigel Paine, een zeer ervaren spreker, held in L&D en vroegere learning manager bij de BBC, naar Nederland. Speciaal voor jou komt hij een workshop verzorgen over Leiderschapsprogramma’s.

NVO2-leden krijgen korting!
21-09-2018 13.00 | Meer lezen...
Symposium Power of Peer Feedback - BreukelenSamen met Nyenrode organiseert CSS Breda op dinsdag 18 september het symposium The Power of Peer Feedback. Het middag symposium is georganiseerd vanwege de toenemende belangstelling voor peer feedback en reflectie in leer- en werkprocessen.
18-09-2018 13.00 | Meer lezen...
Congres HRM in de Zorg - Den BoschHet congres is met jaarlijks zo’n 350 bezoekers, al 12 jaar hét platform voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector.

Op zoek naar de menselijke maat. Voorbij organisatiegrenzen en zorgsectoren. Samensturing, systeemelastiek, samenhang en excelleren in de zorg. Laten we ons richten op marktkansen en kijken naar innovatie en kwaliteit én het ondernemerschap in de zorg. De oproep van Minister de Jonge is immers heel duidelijk (RAAT 2018). We  moeten over de zorgsectoren heen samen personeelstekorten aanpakken. Veerkracht is essentieel om vooruit te komen in deze complexe arbeidsmarkt.
18-09-2018 09.00 | Meer lezen...
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - GroenekanErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
 

Deze sessie is volgeboekt, maar er is nog voldoende plek voor de sessie van 13 december!

13-09-2018 13.30 | Meer lezen...
HRD Summer University: workshop 12 Psychologische Flexibiliteit voor betere prestaties én vitaliteit op de werkvloer - GroenekanBinnen de groeiende complexiteit en veranderingen in de omgeving, moeten organisaties blijvend leren en verbeteren. Het dagelijks werk vraagt daardoor steeds meer naar specifieke vaardigheden om prestaties te leveren. Dit legt de nodige druk op de mensen binnen de organisaties. We zien de gevolgen hiervan terug in de stressgerelateerde uitval van werknemers.
 
 
07-09-2018 15.30 | Meer lezen...
Volgende pagina