Archief events

Volgende pagina
#Fit4LearningVOV lerend netwerk organiseert met #Fit4Learning een symposium dat draait om mentale en fysieke gezondheid. Zonder gezonde en fitte werknemers kan een organisatie niet groeien.
17-02-2017 07.00 | Meer lezen...
EAPRIL Conference 2017- Porto (Portugal)Instituto Superior de Engenharia do Porto, Porto
De 11e editie van de conferentie van de European Association for Practitioner Research on Improving Learning (EAPRIL) wordt dit jaar van 22-25 november gehouden in Porto (Portugal). Tijdens de EAPRIL worden er nieuwe formats gepresenteerd.
22-03-2017 00.00 | Meer lezen...
MOOC: Empower your People - 15 mei t/m 11 juni

Door de samenwerking met MoocFactory worden NVO2-leden in de gelegenheid gesteld om deze Mooc te gaan ervaren en te gaan leren.

Hoe begeleid je als HR-professional medewerkers in je organisatie naar zelfregie?

In deze Mooc verdiepen we ons in zelfsturing, of zelfregie, onder medewerkers. We kijken hoe je hier als HR-professional optimaal gebruik van kunt maken en hoe je hiermee concreet aan de slag kunt.

Organisaties moeten wendbaar zijn om in te spelen op innovaties en snelle ontwikkelingen in de markt. Zelfsturing onder medewerkers wordt gezien als oplossing om voor deze wendbaarheid te zorgen. Wanneer medewerkers zelfsturend zijn, zijn zij flexibeler, verantwoordelijker, meer betrokken en wordt er beter samengewerkt. Er is bovendien meer tijd om expertise te benutten, doordat er minder procedures zijn.

Maar is elke organisatie eigenlijk wel klaar voor deze beweging? En als verantwoordelijkheden voor de ontwikkeling van medewerkers bij de medewerkers zelf komen te liggen, wat betekent dit dan voor jouw rol als HR-professional?

Lees verder...

15-05-2017 00.00 | Meer lezen...
NVO2-leden geven gratis workshops tijdens het Deell Festival

NVO2 staat voor verbinding (en vernieuwing) en daarom zijn we (voor onze leden) altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende samenwerkingsverbanden.

Zo starten we binnenkort met een nieuw project in samenwerking met het Deell Platform: een community waarbij door het organiseren en kosteloos bijwonen van workshops kennis, inzichten en ideeën worden ‘gedeelld’.

18-05-2017 10.00 | Meer lezen...
ATD Conference 2017 - Atlanta (VS)De Association for Talent Development (ATD) organiseert elk jaar de grootste conferentie ter wereld rond Learning & Development,  de ATD Conference. Ook dit jaar trekt NVO2 de kar voor de ‘Dutch-Belgian Delegation’! In 2017 vindt de conferentie plaats in Atlanta, Georgia van 21 t/m 24 mei.
21-05-2017 00.00 | Meer lezen...
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 1 juni - Groenekan Ervaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
01-06-2017 13.30 | Meer lezen...
Self-organized Learning - Groenekan

Bloomville is dé learning service partner van Nederland. Op 1 juni 2017 organiseert Bloomville voor haar klanten en relaties een event over ‘Self-organized learning’. Een aantal inspirerende sprekers nemen ons mee in de laatste inzichten en ervaringen vanuit de praktijk.

01-06-2017 14.00 | Meer lezen...
Post-meeting Learning Circle Werkplekleren | 70:20:10 - Utrecht

Inmiddels ligt Next Learning achter ons en zijn we weer op onze eigen werkplek beland. Hoe ben jij aan het leren op je werkplek? Ben je met de opgedane kennis aan het experimenteren of…

De Post-meeting, biedt je een mooie kans om jouw opgedane kennis over werkplekleren te toetsen en te bespreken.

08-06-2017 14.30 | Meer lezen...
LRN21 Thema bijeenkomst: ‘Toetsen met touch’, het nieuwe beoordelen is ontwikkelenDe 21ste eeuw vraagt om flexibele organisaties die zich makkelijk aanpassen en pro actief uitdagingen tegemoet treden. Daar horen betrokken, creatieve en competente medewerkers bij die soepel meebewegen. Medewerkers die ook een andere wijze van aansturing en ontwikkeling vragen. Immers als tegenstelling tot het verleden willen we vertrouwen, verantwoordelijkheid en persoonlijke groei zien...
13-06-2017 15.00 | Meer lezen...
Sessie Werkplekleren met Leertechnologie - 15 juni - GroenekanErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
15-06-2017 13.30 | Meer lezen...
Volgende pagina