Archief events

Volgende pagina
Extra Algemene Ledenvergadering - GroenekanHet netwerk van NVO2 (van en voor de HRD Professionals van de toekomst) is volop in beweging. Wellicht heb je ook ons bericht gezien over de intentieverklaring tussen de NVO2 en de NOBTRA. Er zijn nogal wat ontwikkelingen die wij graag met je willen delen via een extra ingelaste Algemene Ledenvergadering.
21-06-2018 18.00 | Meer lezen...
Bijeenkomst Ervaringen met werkplekleren 1 - GroenekanDe wereld om ons heen verandert continu. Een leven lang leren en leren omgaan met veranderingen wordt daarom steeds belangrijker. Medewerkers hebben daarbij behoefte aan ervaringsgericht leren waarbij de werkpraktijk centraal staat. Steeds meer organisaties zijn daarom bezig met werkplekleren.
 
NVO2 en CSS Breda hebben in 2017 vier sessies georganiseerd om organisaties kennis te laten maken met Werkplekleren met Leertechnologie. De reacties waren positief en deelnemers willen verder verdiepen in werkplekleren en ervaringen delen. 
21-06-2018 13.30 | Meer lezen...
Op eigen kracht - LeidenDe werkgroep Leiden is de oudste van alle NVO2 werkgroepen. Daar zijn we trots op. Op al die jaren dat we op eigen kracht inhoudelijke  en inspirerende avonden hebben verzorgd. Op 20 jaar samen werken aan onze eigen persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Met persoonlijk leiderschap als altijd actuele rode draad in ons werk.
15-06-2018 17.00 | Meer lezen...
Live Online Leren Symposium - Amsterdam

De kennis van vandaag is morgen al weer oud nieuws. Van organisaties en medewerkers vraagt dit dat ze constant up to date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Hoe houd je als organisatie de kennis en de vaardigheden van je mensen up-to-date? Hoe zorg je als opleider voor kwalitatief echt goed onderwijs zonder dat dit de organisatie of de mensen teveel belast? Hoe zet je online leermiddelen optimaal in zonder de mensen en de leerresultaten uit het oog te verliezen?

Live Online Leren biedt de oplossing. De LOL-methodiek is de enige methode die de voordelen van afstandsleren combineert met de voordelen van klassikale trainingen. LOL = Leren met de interactie die je gewend bent uit een klassikale les, maar dan online.

14-06-2018 13.00 | Meer lezen...
LRN21 Festival - omgeving Den BoschLRN21 pakt dit jaar samen met het Consortium voor Innovatie en NVO2 flink uit met het 1e LRN21 Festival op 1 juni 2018. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het programma.
01-06-2018 00.00 | Meer lezen...
Dag van de Coach - EdeMoed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan?

NVO2-leden krijgen € 30,- korting!
31-05-2018 08.45 | Meer lezen...
Volgende pagina