Archief events

Volgende pagina
Pre-meeting Learning Technologies 2019 - GroenekanWe organiseren elk jaar voorafgaand aan de Learning Technologies conferentie een Pre-meeting. Dat is voor delegatieleden een mooie gelegenheid om alvast in de stemming te komen, samen naar het programma en de sprekers te kijken, ervaringen van eerdere bezoekers te vernemen, afspraken te maken en te netwerken.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle HRD professionals, dus mocht je je willen oriënteren over deelname aan de Learning Technologies 2019 conferentie en eventueel willen aansluiten bij de Ned-Bel delegatie dan ben je van harte welkom.
16-01-2019 15.00 | Meer lezen...
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’.

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denk te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting.
 

De leergang is volgeboekt! De leergang wordt herhaald op 21 maart en 25 april. Lees verder...

10-01-2019 09.30 | Meer lezen...
LRN21 Thema-bijeenkomst 21e Eeuwse vaardigheden vanuit bedrijfsleven perspectief - Den BoschKomend jaar organiseert LRN21 samen met het Consortium voor Innovatie (CvI) een aantal thema-middagen rondom 21e eeuwse vaardigheden. De eerste bijeenkomst '21eeuwse vaardigheden vanuit perspectief van het bedrijfsleven' is gepland op vrijdag 14 december 2018 (12.00 - 17.00 uur) en wordt geleid door John May.
14-12-2018 12.00 | Meer lezen...
Workshop Hoe je de resultaten van teameffectiviteit verhoogt in zeer korte tijd - GroenekanHet belang om snel en effectief in (tijdelijke) teams te werken neemt alleen maar toe in organisaties. Maar hoe versnel je precies de effectiviteit in je team zonder de diepgang van samenwerken te verliezen?

In deze workshop ontdek je hoe je teams organiseert rondom ‘lonkende perspectieven’, waarom reflectie direct je teamperformance verhoogt en maak je kennis met de Jump Movement methode. Een methode die door ruim 78.000 mensen in 12 verschillende landen effectief wordt toegepast in talloze projecten, organisaties en programma’s gericht op o.a. het verhogen van teamperformance & effectiviteit. 
 

Deze workshop is geannuleerd!

13-12-2018 13.30 | Meer lezen...
Sessie Werkplekleren met leertechnologie - GroenekanErvaar op interactieve wijze het Model van Werkplekleren met Leertechnologie dat CSS Breda samen met haar klanten heeft ontwikkeld. Organisaties kunnen zo kennismaken met deze manier van leren en ontwikkelen die helpt ze sterker te maken.
13-12-2018 13.30 | Meer lezen...
Workshop Heb je talent of ben je er één - Groenekan

Stephen Hawking, Albert Einstein, Usain Bolt, Michael Jackson... en in ons eigen kikkerland Sven Kramer, John de Mol, Saskia Noort. Allemaal talenten in hun eigen vakgebied.

Hoe staat het met jouw talent? Doe jij echt waar je goed in bent? Wat is jouw talent en hoe zet jij het in binnen je functie, in jouw team en in jouw organisatie? Of ben je meer bezig met energie slurpende activiteiten? En wat doet dat met de ontwikkeling van je talent? Alles begint bij jezelf, bij jou als HR professional. Als jij echt doet waar je goed in bent, plezier uitstraalt en echt betrokken bent bij je organisatie, ben je een magneet voor andere medewerkers.
 

Deze workshop is geannuleerd!

13-12-2018 09.30 | Meer lezen...
Algemene Ledenvergadering - GroenekanDeze speciale Algemene Ledenvergadering wordt belegd om de besluitvorming rond de ophanden zijnde fusie met de NOBTRA en NSCU toe te lichten en de leden gelegenheid te geven daarover hun stem uit te brengen.

 

10-12-2018 19.30 | Meer lezen...
OEB Global - BerlijnThis year’s overall theme at OEB 2018, “Learning to Love Learning,” is about how education will shape our response to the immense challenge for society of continuing, rapid, technological change. How will businesses, organisations and workers adapt to cope with the demands of a new world in which artificial intelligence increasingly advances into traditional industries?
05-12-2018 00.00 | Meer lezen...
Volgende pagina