Archief events

Volgende pagina
Workshop Leer elke dag iets nieuws als 'Knowmad' - Den HaagBijblijven is cruciaal om als professional je werk goed te blijven doen en zichtbaar te zijn. En online is een van de belangrijkste plekken om zicht te hebben op nieuwe ontwikkelingen en jezelf zichtbaar te maken. Met een tijdschrift of boek kom je er niet meer. Wel met tweets, apps en discussies. Online delen veel professionals hun kennis, inzichten, ervaringen en ideeën  Denk aan de vele TedTalks, actieve LinkedIn groepen en blogs van inspirerende denkers. 

Deelname is gratis voor NSCU-, NVO2-, en NOBTRA-leden. Niet-leden betalen € 150,-.
 
22-03-2019 09.30 | Meer lezen...
Create the Future - Amsterdam

Are technology skills your organisation's competitive edge or Achilles' heel?

The pace of change in technology is fast—and it’s only accelerating. According to Gartner, 66% of technology leaders report a shortage of talent and see managing that tech skills gap as the number one barrier to success. Keeping up is increasingly difficult, but the race can be won.


Admission is free!

21-03-2019 12.00 | Meer lezen...
Fishbowl Trends in L&D - LeuvenBij de start van een nieuw werkjaar wordt de L&D sector geconfronteerd met allerhande overzichten en aankomende trends. De recente Towards Maturity 2019 heatmap rond learning technology trends creëert tegenwicht om een aantal van deze trends te doorprikken en te kijken wat er echt leeft. Een reality check waarin een aantal hypes wordt afgezet tegenover dat waar organisaties wél op inzetten. Welke trends worden werkelijkheid en welke verlaten de discussietafel niet?
14-03-2019 16.00 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - BredaCSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Deelname is gratis!
14-03-2019 13.30 | Meer lezen...
Workshop What’s New: verschillende waarheden over trends in leren - RotterdamLearning Innovation Leader bij aNewSpring Ger Driesen vertelt je alles over harde trends, zachte trends en modeverschijnselen. Trends in leren: sentiment survey en follow the money. En de toepasbaarheid in je eigen situatie.

Deelname is gratis voor NSCU-, NVO2-, en NOBTRA-leden. Niet-leden betalen € 150,-.
 
14-03-2019 09.30 | Meer lezen...
Strategy Summit HR Transformatie Zorg - RotterdamDé Strategy Summit is vóór & dóór bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR en gaat over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. Het thema dit jaar is Cracking the code – (Digitale) transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur en Leiderschap. 

Over de gehele linie hebben zorgorganisaties te maken met een fluctuerende vraag naar zorg, grote personeelstekorten en veranderingen op de arbeidsmarkt. “Werk anders organiseren in de zorg is niet langer een nice to have maar absolute must”, aldus Minister de Jonge.

NVO2-leden krijgen € 100,- korting!
 
13-03-2019 13.00 | Meer lezen...
Driedaagse training OctoQuest - VughtDeze training (3 dagen) is bestemd voor professionals die een belangrijke rol hebben in het beïnvloeden van relevante anderen. Ben jij werkzaam als bestuurder, manager, consultant, veranderkundige, docent of HR professional en vraag je jezelf in gesprekken wel eens af: 
  • hoe je belangentegenstelling herkent en bespreekbaar maakt (bij jezelf en bij anderen)
  • hoe je inzicht krijgt tussen een rolopdracht en een strijdige rolopvatting
  • hoe je je gesprekspartner non defensief aanspreekt
  • hoe je de ander aanzet tot het nemen van zijn rol gebonden verantwoordelijkheid
  • hoe je gezamenlijk prioriteiten stelt en samen vast houdt
  • hoe je werkrelaties confronteert met behoud van een goede relatie

 

De training is vol! Je kunt via een mail naar info@elanhr.nl op de reservelijst komen, zodat je wordt geinformeerd zodra er een plek vrij komt.

08-03-2019 09.00 | Meer lezen...
Tweedaagse training ‘Stemgebruik & Spreken (voor een groep)’ - Wageningen

Heel wat sprekers en andere professionals ervaren moeite, spanning of vermoeidheid bij het spreken en/of hebben niet de volle impact die ze zouden willen hebben. Ook zijn veel mensen niet optimaal verstaanbaar of in mindere of meerdere mate hees of krakerig. In deze tweedaagse stemtraining kun  je ervaren dat spreken moeiteloos en effectief kan zijn en krijg je inzichten in de voorwaarden voor vitaal stemgebruik. Dit heeft tevens een groot effect op je presentatie en dat is te horen, te voelen en te zien!

NVO2-leden krijgen korting!

01-03-2019 10.00 | Meer lezen...
Workshop Zakelijk Flirten - DoornDeze workshop wordt verzorgd door Angelique van ’t Riet. Zij is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over zakelijk flirten gaat. Daar waar ze ruim 14 jaar geleden het Zakelijk Flirten introduceerde als workshop en in boeken doet ze dat nu met Zakelijk Flirten versie 2.0, een workshop Soft Skills van de 2e eeuw! 
 
19-02-2019 13.00 | Meer lezen...
Hét congres voor de HRD-professional: Liefde voor leren - Ede

Alles waar je aandacht aan geeft groeit!
Is dit ook zo met leren? Wij denken van wel!

Vanuit de wetenschap, de filosofie en de techniek verkennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het leergebied. Er is ruimte voor filosofie, Marjan Slob neemt ons daarin mee en Robert Jan Simons van de "Canon van het leren" trapt af. Hij vraagt zich af waaraan we merken dat iemand of wijzelf liefde voor leren koesteren. Zijn er verschillende soorten van liefde voor leren of kunnen we die liefdes ook ontwikkelen?

NVO2- en NOBTRA-leden krijgen € 30,- korting!
 

Het congres is uitverkocht!

14-02-2019 09.30 | Meer lezen...
Volgende pagina