Archief events

Vorige paginaVolgende pagina
Workshop Succesfactoren in intercultureel / internationaal L&D - AmsterdamIn vier korte blokken worden onderstaande aspecten belicht:
  • Nederlandse L&D policy in internationale context
  • Invloed van hiërarchie op leerpatronen
  • Waaraan herken je intercultureel talent
  • Effecten van internationale relocatie voor het individu en het borgen van het leereffect van internationale relocatie in de organisatie

Deelname is gratis voor NSCU-, NVO2-, en NOBTRA-leden. Niet-leden betalen € 150,-.
14-05-2019 09.00 | Meer lezen...
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan ‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’.

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denk te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting.
 

De leergang zit vol! De volgende 2-daagse staat gepland op 12 september en 10 oktober. Kijk verderop in de agenda.

07-05-2019 09.30 | Meer lezen...
ATD Pre-meeting - online via ZoomWe organiseren, samen met onze zustervereniging VOV lerend netwerk in België, elk jaar voorafgaand aan de ATD een Pre-meeting. Deze keer is het een online meeting die via Zoom plaatsvindt. Het is voor delegatieleden en geïnteresseerden een mooie gelegenheid om zich te oriënteren en alvast in de stemming te komen, samen naar het programma en de sprekers te kijken, afspraken te maken en te netwerken.

Deze bijeenkomst is overigens gratis en toegankelijk voor alle HRD professionals, dus mocht je je willen oriënteren op aansluiting bij de NL-BE delegatie en/of deelname aan de ATD, dan ben je van harte welkom.
24-04-2019 19.30 | Meer lezen...
Kring Overheid: Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren - HoornDe NSCU heeft een traditie in het bij elkaar brengen van leerprofessionals binnen een vakgebied met als doel van elkaar te leren; de zogenaamde Kringen. De Overheidskring is één daarvan. Dit zijn bijeenkomsten voor NSCU-leden met een (semi-) publieke opdracht. Het thema van deze bijeenkomst is Herken de patronen in je organisatie die effectief samenwerken belemmeren.

Deelname is gratis voor NSCU-, NVO2-, en NOBTRA-leden. Niet-leden betalen € 150,-.
18-04-2019 09.30 | Meer lezen...
Next Learning - Ready 4 the Revolution - Den BoschOp dinsdag 2 april 2019 vindt het leukste event voor de learning professional weer plaats in Den Bosch. Met als thema 'Ready 4 the Revolution!' Hoor én ervaar tijdens dit congres hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan/moet. Jij bepaalt jouw programma: het draait om jóuw leerrendement! Next Learning is een event voor en door leerprofessionals. Daarom ontwikkelen we het event graag met jou. Zin om actief mee te denken?
 

Helaas zijn de kaarten met de speciale korting van  600,- op. Je kunt nog wel profiteren van € 200,- korting en een ticket voor € 599,- aanschaffen. 

02-04-2019 09.00 | Meer lezen...
Vorige paginaVolgende pagina