Lang zullen we leren - 21 juni 2019


Deze dag bestaat het netwerk van NOBTRA 10 jaar en dat gaan we vieren. Lang zullen we leren en dan ook met een feest.
 
Binnenkort kunnen we jou laten zien wat je deze gehele dag mag gaan verwachten. Dat het onvergetelijk wordt mogen we nu al verklappen.

Een locatie waar je u tegen zegt, een programma gericht op jou als trainer, coach, HRD-professional. Oftewel iedereen die een passie heeft voor leren- en ontwikkelen kom je op deze dag tegen.

De dag wordt georganiseerd door en voor mensen vanuit de netwerken van de NOBTRA, NVO2 en NSCU. 
 
Het aantal plaatsen is beperkt. Wil jij er zeker bij zijn? Meld je dan vandaag nog aan!
 

Keynote speaker

Dr. Marlieke van Grinsven
Taal en identiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hangen nauw samen met de vraag ‘waarom lopen veranderingsprocessen in organisaties vaak zo moeizaam?’. Op 21 juni neemt Marlieke van Grinsven ons mee in een verhaal over de rol van taal in een veranderende wereld. In haar keynote ‘De taal van verandering’ laat zij met tastbare en herkenbare voorbeelden zien hoe taal kan bijdragen aan het vormgeven van veranderingen in een proces van gezamenlijke betekenisgeving. Hoe veranderen we mee en wat doet dat met onze (professionele) identiteit?
 

Marlieke van Grinsven (1985) is onderzoeker, spreker en adviseur op het gebied van leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering. Zij promoveerde in 2017 op haar proefschrift ‘a patient is not a car’ aan de Vrije Universiteit Amsterdam waarin zij onderzocht welke rol taal en identiteit spelen in het implementatieproces van innovaties.

 

Workshops van...

Laura van den Ouden (Trainer van het jaar 2018/2019)
Meer informatie over haar bijdrage aan deze dag volgt binnenkort.


Laura van den Ouden zit 20 jaar in het vak als Adviseur in Leren & Ontwikkelen en als Trainer in Opleidingskunde/Trainersopleiding. Zij doet dit werk voornamelijk vanuit ICM, waarbij ze sinds de oprichting in 2003 aangesloten is. Als Adviseur houdt ze zich o.a. bezig met advisering van Academies: hoe zet je 70:20:10 op, hoe ontwikkel je blended learning door in de eigen organisatie, hoe meet je de ROI van het leren, hoe schrijf je een opleidingsbeleidsplan etc.. Laura schreef 3 boeken over het vak (100 werkvormen voor Docenten en Trainers en Handboek Leren en Ontwikkelen in organisaties) en spreekt regelmatig op (buitenlandse) congressen zoals Next Learning en ATD. Laura is afgelopen jaar door de NOBTRA gekozen tot Trainer van het Jaar.
 

Locatie

Mariniers Kazerne Doorn
Oude Arnhemseweg Bovenweg 1d
3941 XM Doorn (routebeschrijving)


 

Tarieven t/m 15 februari 2019 (early bird) UITVERKOCHT!


NOBTRA, NVO2 en NSCU-leden                  €   99,-
Niet-leden                                                     € 179,-
 

Tarieven per 16 februari 2019 (NOG KAARTEN BESCHIKBAAR)

NOBTRA, NVO2 en NSCU-leden                  € 129,-
Niet-leden                                                     € 199,-

 

Type deelnemer