Events

Vorige paginaVolgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Meetup Learning Failures United - Rotterdam
06/06/2019
17.00
Meetup Learning Failures United - RotterdamThema's: Evaluating Learning Impact

Op woensdag 12 december 2018 organiseerde aNewSpring een gratis meetup voor learning professionals: de Learning Failures United. En dat gaan ze op 6 juni 2019 wéér doen. Tijdens deze bijeenkomst delen we met elkaar de grootste fouten en mislukkingen, en de waardevolle lessen die daaruit getrokken kunnen worden. Het kan bijna niet meer cliché, maar van fouten leert men. Dit weten de professionals in het vak als geen ander en daarom vieren we tijdens dit event de fouten die gemaakt zijn.
Congres Trainingsacteren 3.0 The next generation - Ede
11/06/2019
09.00
Congres Trainingsacteren 3.0 The next generation - EdeThema's: Learning Technologies

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (de NVvT) organiseert op dinsdag 11 juni 2019 Brandstof, hét congres voor Trainingsacteurs. Het thema is Digitaal leren en de invloed op ons vak van trainingsacteur. Op steeds meer gebieden worden digitale middelen bij het leren ingevoerd. Denk aan E-learning, Virtual Reality brillen, leren middels webcam en webinars. Wat betekenen deze innovatieve ontwikkelingen voor ons vak van Trainingsacteur? Zijn wij voorbereid op deze toekomst? Wat onderscheidt ons van de robot en waar kunnen wij leren van de technologie? Samen met dagvoorzitter Myrthe Meurders én Zora, gaan we aan de slag met deze en andere vragen. De NVvT biedt Brandstof, een dag om bij te tanken. Een dag waar je bij wilt zijn!


Leden van Develhub krijgen korting!
 
ATD 2019 Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker - Den Haag/Kijkduin
18/06/2019
16.00
ATD 2019 Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker - Den Haag/KijkduinThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Van 19 tot 22 mei is Evert Pruis namens Forzes op de International Conference van de Association for Talent Development (ATD) in Washington DC. Als spreker, leergierig netwerker en als kennismakelaar. Op dinsdag 18 juni a.s. blikken we, samen met Ria van Dinteren, vakgenoot, delegatieleider en tevens spreker op de ATD, Dick Krikke, delegatieleider en directeur van Develhub en Sofie Willox, delegatieleider namens de VOV uit België, terug op dit congres.

Werksessie Governance en alignment van L&D binnen organisaties - Groenekan
03/09/2019
09.00
Werksessie Governance en alignment van L&D binnen organisaties - GroenekanThema's: Evaluating Learning Impact

Hoe zorg je er als L&D afdeling voor dat je proactief en met de juiste (interne) klanten aan tafel zit? Welke verantwoordelijkheden rondom het leren horen waar binnen de organisatie thuis? Wie gaat over het budget, de inhoud en wie bepaalt de didactiek? In welke mate is het L&D aanbod van jouw afdeling een echte doorvertaling van organisatiedoelstellingen?
 
Governance, Alignment....van die woorden waar je spontaan jeuk van krijgt, terwijl ze toch wel echt heel erg belangrijk zijn. Waarom? Om als L&D-afdeling binnen een organisatie succesvol te zijn.

Leden van Develhub krijgen 15% korting!
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan
12/09/2019
09.30
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - GroenekanThema's: Performance Improvement

‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. 

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.
 
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - Groenekan
19/09/2019
13.30
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanThema's: Learning Technologies

CSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?
 
Deelname is gratis!
Performance Journey - Orlando VS
26/10/2019
00.00
Performance Journey - Orlando VSThema's: Learning Technologies

Voor het zesde jaar op rij organiseert APPLY Synergies dit najaar weer de ‘Performance Journey’ naar het Learning 2019 Event in Amerika. Na de succesvolle reis in november 2018, waar met ruim 50 deelnemers naast het Masie event ook een bezoek is gebracht aan o.a. Colgate, Pfizer, MetLife en Guardian in New York, is de verwachting dat ook deze keer groot aantal Nederlandse L&D professionals naar Orlando, Amerika afreist.
 
Vorige paginaVolgende pagina