Events

Vorige paginaVolgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Tweedaagse training ‘Stemgebruik & Spreken (voor een groep)’
01/03/2019
10.00
Tweedaagse training ‘Stemgebruik & Spreken (voor een groep)’Thema's: Performance Improvement

Heel wat sprekers en andere professionals ervaren moeite, spanning of vermoeidheid bij het spreken en/of hebben niet de volle impact die ze zouden willen hebben. Ook zijn veel mensen niet optimaal verstaanbaar of in mindere of meerdere mate hees of krakerig. In deze tweedaagse stemtraining kun  je ervaren dat spreken moeiteloos en effectief kan zijn en krijg je inzichten in de voorwaarden voor vitaal stemgebruik. Dit heeft tevens een groot effect op je presentatie en dat is te horen, te voelen en te zien!

Driedaagse training OctoQuest - Groenekan
08/03/2019
09.00
Driedaagse training OctoQuest - GroenekanThema's: Performance Improvement

Deze training (3 dagen) is bestemd voor professionals die een belangrijke rol hebben in het beïnvloeden van relevante anderen. Ben jij werkzaam als bestuurder, manager, consultant, veranderkundige, docent of HR professional en vraag je jezelf in gesprekken wel eens af: 
 
  • hoe je belangentegenstelling herkent en bespreekbaar maakt (bij jezelf en bij anderen)
  • hoe je inzicht krijgt tussen een rolopdracht en een strijdige rolopvatting
  • hoe je je gesprekspartner non defensief aanspreekt
  • hoe je de ander aanzet tot het nemen van zijn rol gebonden verantwoordelijkheid
  • hoe je gezamenlijk prioriteiten stelt en samen vast houdt
  • hoe je werkrelaties confronteert met behoud van een goede relatie
 

Nieuwjaarsactie!

Maak als deelnemer kans op een workshop (voorjaar 2019) over situationeel leiderschap. We verloten 3 plaatsen.

 

Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan
21/03/2019
09.30
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan Thema's: Performance Improvement

De leergang op 10 januari en 7 februari is helemaal volgeboekt. Vanwege de grote belangstelling wordt de leergang herhaald op 21 maart en 25 april!

‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’.


Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denk te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting.
Gratis workshop Van opleiding naar oplossing (verkort) - Groenekan
28/03/2019
09.30
Gratis workshop Van opleiding naar oplossing (verkort) - GroenekanThema's: Change Management, Performance Improvement

‘Ik wil graag een training feedback voor het management team want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. Herkenbaar? Je llant/opdrachtgever ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Vaak voel je aan je water dat de gewenste en beoogde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de ‘vraag onder de vraag’.

 
Next Learning - Ready 4 the Revolution - Den Bosch
02/04/2019
09.00
Next Learning - Ready 4 the Revolution - Den BoschThema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Op dinsdag 2 april 2019 vindt het leukste event voor de learning professional weer plaats in Den Bosch. Met als thema 'Ready 4 the Revolution!' Hoor én ervaar tijdens dit congres hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan/moet. Jij bepaalt jouw programma: het draait om jóuw leerrendement! Next Learning is een event voor en door leerprofessionals. Daarom ontwikkelen we het event graag met jou. Zin om actief mee te denken?
ATD 2019 - Washington D.C.
19/05/2019
00.00
ATD 2019 - Washington D.C.Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies

De 1e keynote speaker voor 2019 is niemand minder dan Oprah Winfrey! We zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen voor de Ned-Bel delegatie. Lees verder voor meer informatie over programma, sprekers, accommodaties, NL-Bel delegatie en aanmelden.
Vorige paginaVolgende pagina