Events

Vorige paginaVolgende pagina
Datum/tijd
Evenement
ATD Pre-meeting - online via Zoom
24/04/2019
19.30
ATD Pre-meeting - online via ZoomThema's: Evaluating Learning Impact

We organiseren, samen met onze zustervereniging VOV lerend netwerk in België, elk jaar voorafgaand aan de ATD een Pre-meeting. Deze keer is het een online meeting die via Zoom plaatsvindt. Het is voor delegatieleden en geïnteresseerden een mooie gelegenheid om zich te oriënteren en alvast in de stemming te komen, samen naar het programma en de sprekers te kijken, afspraken te maken en te netwerken.

Deze bijeenkomst is overigens gratis en toegankelijk voor alle HRD professionals, dus mocht je je willen oriënteren op aansluiting bij de NL-BE delegatie en/of deelname aan de ATD, dan ben je van harte welkom.
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan
07/05/2019
09.30
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan Thema's: Performance Improvement

‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’.

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denk te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van NVO2, NOBTRA en NSCU krijgen 10% korting.
ATD 2019 - Washington D.C.
19/05/2019
00.00
ATD 2019 - Washington D.C.Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

De 1e keynote speaker is niemand minder dan Oprah Winfrey! We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de Ned-Bel delegatie. Lees verder voor meer informatie over programma, sprekers, accommodaties, NL-BE delegatie en aanmelden.
Driedaagse praktijktraining Van dialoog over samenwerken naar samen werken - Lunteren
22/05/2019
17.30
Driedaagse praktijktraining Van dialoog over samenwerken naar samen werken - LunterenThema's: Change Management, Performance Improvement

Dialoog is belangrijk, maar niet genoeg. Veel zaken krijgen pas betekenis als je er samen mee aan de slag gaat. Hoe betrek je medewerkers bij concrete acties richting een haalbaar en gewenst doel? Liefst met een grote groep belanghebbenden en over de grenzen van afdelingen, functies en organisaties heen? Met een aanpak zoals Large Scale Interventions (LSI).

De 3-daagse praktijktraining participatie en betrokkenheid organiseren met LSI start op woensdagavond 22 mei om 17.30 uur. Deze 20e editie vindt plaats in hotel De Werelt in Lunteren en wordt verzorgd door dr. Tonnie van der Zouwen MCM en dr. Eva van der Fluit CMC.

NVO2-leden krijgen € 210,- korting!
Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres - Utrecht
23/05/2019
00.00
Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres - UtrechtThema's: Performance Improvement, Learning Technologies

Het vakgebied Learning and Development maakt de laatste jaren een grote ontwikkeling door. De digitale transformatie verandert het leren. De verschuiving van de 'one size fits all' benadering naar een individueel L&D traject is in de krappe arbeidsmarkt een must om medewerkers gemotiveerd te houden. Hoe krijg je de lerende professionals in jouw organisatie gemotiveerd en betrokken om zich te blijven ontwikkelen? Hoe geef je organisatieontwikkeling efficiënt en effectief vorm?

NVO2-, NSCU- en NOBTRA-leden krijgen € 150,- korting!
Vorige paginaVolgende pagina