Driedaagse training OctoQuest - Vught

8 maart 2019

Thema's: Performance Improvement
Driedaagse training OctoQuest - VughtDeze training (3 dagen) is bestemd voor professionals die een belangrijke rol hebben in het beïnvloeden van relevante anderen. Ben jij werkzaam als bestuurder, manager, consultant, veranderkundige, docent of HR professional en vraag je jezelf in gesprekken wel eens af: 
 
 • hoe je belangentegenstelling herkent en bespreekbaar maakt (bij jezelf en bij anderen)
 • hoe je inzicht krijgt tussen een rolopdracht en een strijdige rolopvatting
 • hoe je je gesprekspartner non defensief aanspreekt
 • hoe je de ander aanzet tot het nemen van zijn rol gebonden verantwoordelijkheid
 • hoe je gezamenlijk prioriteiten stelt en samen vast houdt
 • hoe je werkrelaties confronteert met behoud van een goede relatie

Herken je een of meerdere zaken in het bovenstaande? Deze training geeft je inzicht en handvatten om met je gesprekspartner op een constructieve wijze in gesprek te gaan en te blijven. Wij dagen je uit om een geheel nieuwe methode te verkennen, te waarderen en te integreren in jouw professionele repertoire.
 

Over de training

OctoQuest® laat zich omschrijven als een verbale vorm van judo. Met het toepassen van OctoQuest® ga je weerstand uit de weg. Tegelijkertijd leer je hoe gesprekspartners elkaar stimuleren om elkaar te helpen en in hun waarde te laten. Je leert goed en actief te luisteren en stimuleert jouw gesprekspartner ook echt naar zichzelf te luisteren en zichzelf te horen.
 

Over de trainers

Wolf Lejeune en Anne van Dinther hebben een jarenlange ervaring als managementadviseur, trainer en  ZKM consultant . Zij hebben beiden als passie mensen te laten excelleren in hun (werkzame) leven.  Zij doen dit door het geven van (team)trainingen en individuele begeleiding.


Onze aanpak

Je leert de theorie en achtergronden van de methode OctoQuest®. Je oefent veelvuldig met de methode, ontvangt feedback en je ontwikkelt voortvarend nieuwe vaardigheden.  
 

Resultaten

Je past de gestructureerde OctoQuest® vraagtechniek succesvol toe in jouw praktijk en bevordert diepgaand veranderen en samenwerken. Je regisseert op een voortreffelijke wijze een gesprek waarin de ander zijn/haar rol gebonden verantwoordelijkheid gemotiveerd (her)neemt. Je weet hoe je op een kernachtige effectieve wijze werkrelaties verbetert, conflicten de-escaleert en ook onuitgesproken weerstanden ontsluit.
 

Duur van het programma

Je volgt drie dagen een intensief en boeiend programma waar leren en ervaren samen gaan. Je deelt in de tweede en derde dag jouw nieuw opgedane ervaringen en ontvangt aanvullende feedback en tips.
 

Max aantal deelnemers is 10

Investering

De samenwerking tussen NVO2 en OctoQuest® biedt het volgende unieke aanbod: 
 • NVO2, NOBTRA en NSCU-leden betalen € 749,- excl. btw.
 • Voor niet-leden is de investering € 899,- excl. btw.


Data

De training vindt elke keer plaats op een vrijdag van 9.30 - 16.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur):
 • 8 maart
 • 29 maart 
 • 26 april
 

Locatie

Elan HR
Dorpsstraat 1
5261 CJ Vught


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande rode button. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Aanmelden